Minikmucizemizz Lazer epilasyon sürecinde hamile kaldigini öğrenen varmi ? Bugun çok kafama takildı acaba yumurtalıklara bi etkisi varmıdır
Bsecill Minikmucizemizz ben epilasyon yaptırdım tamamen bitmediği için 4 5 ayda 1 yine gidiyordum ama buz lazer değildi, yumurtalıklar baya yukarda bilmem etkisi plur mu ben gebe kaldım sıkıntı olmadı şükür
gfazlioglu Minikmucizemizz ben doktoruma sormuştum gitme demişti lazere hamile olduğumu öğrenince bıraktım
Deletedmom124 Minikmucizemizz yumurtalıklara bir etkisi olmuyor Muş olsa ben hamile kalamazdım yaklaşık 1 buçuk yıl gittim 2. Gebeliğim ve tertemiz geçiriyorum. İnanki
Bilgeninannesi Buzlu epilasyon kesinlikle yasak zaten merkeze hamileyim derseniz asla sorumluluk kabul etmeden kesiyorlar size lazer yapmayı. Evdeki lazer aletimi kullanmama izin verdi doktorum ama ben genital dışında diğer yerlere kullanıyorum 😊
Minikmucizemizz Tesekkür ederim kızlar 😊 hamile degilim ama dusunuyoruz bu süreçte kalırsam elbette bırakıcam lazeri ama olana kadar azalsın istiyorum . Bi sakıncası olurmu merak ettim ama yaptıranlar hep hamile kalmış bu içimi rahatlatti 😊 eserivgen Deletedmom124 Deletedmom124 Marchmom gfazlioglu
eserivgen Minikmucizemizz canım ben kaldım hamile hatta seanstan çıktım 3 gün sonra evlendim tekrar evlendikten sonra kontrol seans olarak girdim 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim .yani lazer hamile kalmaya engel değil sadece hamile kaldıktan sonra yapılması zararlı bebek açısından 😊 umarım sende muradına erersin