busrasahinn Prensesimiz_ 4 hafta 2 gün 1 ay yapıyo yani 17+0 olduğunda tam 4 ayı doldurmuş oluyosun canım ❣️ Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bayaz1995 Anasinifci ahahahaha ama gerçekten konu çok hoşuma gitti herkes aydınlandı🤣soruyu soran arkadaş bence şuan çok pişman ve gönderiyi silmeye uğraşıyordur😂😂neden bunu sordum ben Allahım diye😂😂
busra0101 Prensesimiz_ kesin bilgiyi yazayım. Ben özellikle dikkat ediyorum bu ay gün meselesine. 17. Hafta bitince 4. Ay bitmiş olacak. Bir ayı hep 30 gün olarak hesaplayin kaç çekerse çeksin. 17+0 da 5. Aya girmiş olacaksınız. Bende 17+3 üm
Dolunayto Daynamıycam ben de yazıcam🤣 şimdi bir hafta 7 gün eder 16x7=112 yani bebiş 8 gün sonra 4 aylık olacak. 40 hafta ise 280 gün eder 280 gün de 9 ay 10 güne eşittir
Mucizebebegim3 Prensesimiz_ canim 16 da 4.haftayi bitiriyorsun 17+0da besinci aya baslamis oluyorsun 🙏
Gamzenur60 Burcu16 bunu bende biliyorum ama boş işlerle uğraşıp ince hesap yapmıyorum. 1 haftanın veya 10 günün tartışmasını yapicak değilim. Ben o şekilde hesaplamıyorum ince hesaba girip. Düz şekilde bakıyorum ve benim doğrum da bu. Iyi günler ✋
Anasinifci Gamzenur60 senin doğrun benim doğrum yok malesef ay 28 günden mi oluşuyor 😂 bi de 40 hafta geç kalınmış doğum demişsin bilmiş bilmiş bilgin yok bari fikrin de olmasın 40 hafta tam 9 ay 10 gün ediyor
Burcu16 Gamzenur60 maşallah sen kendinin profesörü olup doktorları da boş işçilerin başı olarak görmüşsün özgüven tavan 😹😹 devam 👋🏻
yonca90 isranuroz 9 ay 10 günlük olduğuna göre 40. Hafta da zaten 10. Ay içinde olmuş olmuyor muyuz 😂
GulinMert Prensesimiz_ her hafta 7 gün önce kaç günlük olduğunu hesaplamıyoruz 16*7=112 gün Ay hesabı 30 gün üzerinden yapılıyor yani 90 gün 3 ay yaptığına göre 3 ay 22 gunluksun 120 gün olunca 4 ay bitmiş olacak
Kbraygtt Prensesimiz_ son adet tarihiniZin ilk günü ne zamansa ay dönümünüz o zaman olur. Bir hafta 7gün olduğuna göre 4hafta 28gün eder nasıl 1ay diyorsunuz anlamıyorum 😄 9aylık gebelikleri 10ay saymış oluyorsunuz bu durumda🤔