Tugcemir Kızlar bi çok kez böyle post açtım ama hala bulamadım 36 haftalık hamileyim ve hala nerde doğum yapacağımı bilmiyorum, esenyurt civarı öneriniz varmıdır? Medilife ta doktor önerisi olan varmı? Lütfen yardımcı olun 😔
Filiznalbant Tugcemir bende esenyurtta oturuyorum ama güvendiğim bi hastane bulamadım. Evlenmeden önce zeytinburnunda oturuyodum ordaki hastaneleri bildiğim bildiğim için zeytinburnuna geliyorum ben.
Utopika Tugcemir Dr. Diler Koyuncu kesinlikle tavsiye ediyorum. Doğumunun her daim başında hastasıyla ilgili ebeye felan yük bırakmıyor kendi ilgileniyor
Tugcemir Filiznalbant inşallah canım ben normalde esencana gidiyordum ama bazı beğenmediğim durumlar olunca değiştirmeye karar verdim böyle son dakika olması kötü oldu ama yapıcak başka birşeyim yok
Zuhal_19 Tugcemir bend e esencana gidiyordum bıraktım orayı şükür kurtuldum.. sigortalı 110 her doktorun muayene ücreti farklı en pahalı larindan bir tanesi bu
Aminemeyra Canım medilifede Selda hanımı çok öneriyorlar fakat ebelerden çok memnun kalmıyorlar muayene bildiğim kadarıyla 110 tl Doğumda 1000 tl civarı. Ben Marmaraparkın arkasındaki medihausa gidiyorum Aynur hanıma 70 tl muayene 750 tl normal Doğum ilk doğumumu kendisinde yaptım çok memnunum bilgisine ve tecrübesine kesinlikle güveniyorum normal Doğum Yancısı bir doktor :)
Aminemeyra Tugcemirtabi canım özellerde bütün doktorlar giriyor ama son ana kadar ebe ilgileniyor hayatım son anda doktor giriyor
Tugcemir Aminemeyra teşekkür ederim canım aynur hanıma randevu aldım inşallah hayırlı olur benim içinde 🤗❤️
Aminemeyra Tugcemir umarım canım başta biraz soğuk geliyor fakat ben bilgisine tecrübesine güveniyorum bişey soruncada güler yüzle cevaplıyor. Ve en önemlisi normal Doğumu destekliyor olması ilk doğumumda hiç açılmam yoktu fakt yinede yapabileceğimi anlatarak normal Doğumu tavsiye etti ve yaptım 🥰