Didonna Merhaba güzel annişler ben gebeliğimin 18 inci haftasindayim ve 9 kilo almışım bebeğe kilo aldirip bana çok fazla aldirmiycak gebelik süreci için bilgilerinizi alabilirmiyim
Nl-oguz3561 Didonna ekmek makarna pilav bunlari kes sut ve sut urunleri tuken bunlar bebege kilo aldirir
elfkahramann Didonna ben 21. Haftamdayım yaklaşık 2 kilo aldım canım meyve sebze ağırlıklı tüketiyotum genelde süt yada ayran içiyorum. Gazlı içeceklerden sigaradan kahveden kızartmalardan çaydan uzak duruyorum. Bol su içiyorum özelliklede uyanınca 🤗 umarım faydası olur
zelis63 Didonna canm dikkat et çok fazla almışsın yağlı seylerden uzak dur bebegede faydası olmaz zaten hamur işininde. Onun yerine sebzeli yemekler ye ıspanak karnıbahar kaynat az yagla baharatlandır ye çok sağlıklı ve kilo aldırmaz çok sebze agırlıklı beslen kahvaltıda kaynamıs yumurta ye çok tok tutuyor
Haticemre21 Bende 27 haftalığım 7 kilo almısm allahtan cok zayiftim da herkes kilo almamissin diyo 😂😂
Nrl Didonna 29 haftalık olduk 6 kilo aldım ekmek tüketmiceksin çok ve az sürekli yiceksin bebeğe kilo Muz,kaşar,soda,yumurta her gün vs vs şekerden uzak durcaksın tabi