Gulaycyrus Kızlar son üç saattır sağ kasığım çok agrıyo ya rahatsız ediyor adet sancısı gibi :( 4 aylık hamıleyım yaşayab varmı bu aylarda adet ağrısı resmen sadece sağ taraf of
Sinemmdru Gulaycyrus dinlenince geçmiyor mu acaba birde böyle adet sancısı gibi ağrılar olabilir tabi rahim büyüdüğünden ama 3 saattir diyorsunuz bir doktoramı gitseniz acaba içiniz rahat eder
masalsii Gulaycyrus benim de o tarz ağrılarım oluyor dinlenince bi süre sonra geçiyor hatta dün gece sol kuyruk sokumu kısmına bi ağrı girdi 3-4 saat uyuyamadım ☹️ Bebek büyüdüğü rahim büyüdüğü için oluyor
Gulaycyrus Sinemmdru cumartesi gidicem şuan sok tarafa dogru uzandım az bişy geçti ama rahatsız ediyor böyle aman aman degılde işte adet gibi afedersnız arada toto a bıle vuruyor süreklı pozisyon degiştirmem lazım gecmesı ıcın
Sinemmdru Gulaycyrus bebek baskı yapıyormuş makat bölgesindeki ağrı ondan olabiliyormuş normalmiş adet sancısı çok inceden bendede oluyordu 16 haftamda filan ama saniyelik olurdu siz biraz solunuza yatın dinlenin eğer dayanılmıcak gibiyse acile bir gidin ☺️
Elin İdrar yollarından da kaynaklı olabilir yanma varmı yada genelde rahim büyüdüğünde bebek tamamen yerleştiğine dair ağrılar batmalar olur yada üşüttün ihtimaller çok yani Dr a görünmen de fayda var canım
Gulaycyrus Sinemmdru ia nirmisin suan gecti 😌🙏🏻 Gaz sıkışması yasamısım galıba ya erkek cpcukta cok gazlı oluyor dıyolardıda degısır o kısıden kısıye dyordum yok hergun gaz 😂😂