Bsecill Nursen60 ya benim aşırı tuvalet sorunum olmuyor burda okuyorum bende şaşkınım mesela gece1,5 gibi felan gidiyorum sora sabah 7 gibi gidiyorum sora 10.30 givi felan gidiyorum sizin daha mı sık?
Fadimedemirbas 32 haftadayım bende hep acıyan bi tekme bekliyorum ama çok tatlı tekmeleri var daha hiç canımı yakmadi🤗
hamiszns benimde karnimin ici kasiniyor disardan deilde icerden o neden acaba. arada siradada gobek deligime yakin bolgede boyle ince bi sizi sinek isirmasi gibi bisi oluyor sebebleri ne olabilir acaba. 29 . haftadayiz bizde
Bsecill Nursen60 ayy çokmuş 😳 Allah yardımcınız olsun valla 2 saatte 1 tuvalete kalktığımı düşünemiyorum 😊
Anneolmak_ Nursen60 ya yemin ediyorum olayın üstüne bu postu görmem tesadüf değil de neeeee😂 saat 05:26 sabah oldu resmen çığırdım acıdan aha bu vakitte 😂
Kayraruzgar Nursen60 ya böyle el ayak gören varmı dışardan gercekte öyle olmuyomu yoksa 🙈 biz olcak diye bekliyoruz ama oluyomu acaba??
Bsecill Selinglr ypk aşırı içemiyorum sürekli göz önüne koysamda unutuyorum 1,5 lt kadar ancak içebiliyorum ama gece yatmadan evvel 3 bardak mutlaka içiyorum çünkü ilaçlar 🙄
Askayaz 34 haftadayim bende erken doğum riskim var bebeğin kilosunu az buldu doktor mide bulantilarim devam ettiği icin hamileliligimin basindan beri 5kilo aldığım icin