Cansunurettim Yaşayan varmı bacak agrısı sağ bacagım hem uyuşuk hem agrı varsı var dünden begli agrıyo ndn acaba yardım edin nsl gecer ne yapmam gerek 😔 uyuyamıyorum dün geceden begli rahat duramıyorum agrısından uyuşuklugundan
Busbusvehashas Cansunurettim birçok sebebi olabilir. Bence yarın bir doktora görünün önce kan tahlili isteyip bazı değerlere bakacaktır. Duruma göre müdahale eder. Burdan bunu yaşayan birinin sebebi size uymayabilir bence riske atmayın 🙏🏻
rabnaz6822 Cansunurettim bende 17 haftayım bacaklarım hıc agrımadı💁🏻♀️Kasıklarım ve belim ara ara agrıyo azaltmak için de günde 3lt su için diyorlar ✌️Bol su içiyorum . Sende öyle yap
Tugce_61 Benimde 17 hafta canım 5/6 damla kahve gibi kan geldi az önce korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı
Cansunurettim Tugce_61 doktorunla görüş cnm o haftalarda kan gelmemesi gerek bn 25haftalık oldum gelmedi öyle bişey bnden
Naz1988 Tugce_61 canım az geldiyse korkma benimde oldu bende ikizlere hamileyim benim baya bir kanamam oldu hastaneye gittim biriken eski adet kanamasıymıs yatak ıstırati yap kalkma fazla ayaga ben hastaneye yattım kontrol amaclı hastaneden cıktım kac gun sonra. Tekrar seninki gibi leke geldi uzandım butun gun gecti
Hkmt Cansunurettim tek bacak olması çok korkutuyor nette kotu kotu seyler yaziyor bacak damar tikanikligi vs kalcam bacagim ayagim dahil agriyor sadece sag sizindemi oyleydi 😔
Sznarslan Cansunurettim genelde gebelikte magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor canım.ya aile hekimine gidip kan vericeksin ya da kadın doğuma.ben şuan 36+4teyim.15 gün oldu ben de var ara ara.son sağlık ocağı kontrolünde kan tahlilinde bişey çıkmadi.değerlerin gayet güzel ilaç veremem dedi.bebek artık aşağı baskı yapıyor ondan oluyor dedi.senin haftan erken muhtemelen vitamin değerlerin düşüktür.