Duuyguum Nazouz geçmiş olsun canm allah sizlere bağışlasın nasıl oldu Doğumun çok acın sancın oldu mu
tugbadm Nazouz ayyyy canım hayırla büyüt normal mi oldu suni sancı aldınız mı aldıysanız baş edilebiliyor mu ben de isticem suni korkuyorum biraz yapabilir miyim diye
27_ Son 11. Ne sanci ne nişan ne ağrı var. Bebegimde 37+5te 3715grdi. 1 haftada kac gr alir tahminen bilen var mi? 4 kiloyu geçerse normal olmazmış.
tugbadm Duuyguum anladım benim alt karnım iki gündür fena ağrıyor adet gibi sızlıyor acaba yerleşti mi diye düşünüyorum o yüzden sordum sizde ki belirti nedir diye
Duuyguum tugbadm evet o dA var onu sordum dr a onlar normalmiş bebek aşağı doğru baskı yaptığından dedi o dA olabilir bence
nesliibb benimde son 19 🤦🏼♀️ haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi doktor. bu akşam vajinamda sancı ve bası hissettim düzensiz aralıklarla ona heyecanlandım da düzeldi sonra 😂😂 gelse ne güzel olurrr 💕💕
Nazouz Simsim6 kolay değildi ama meleğimi kucağıma alınca herşeyi unuttum bütün acılarımı darsı sizlere inş kolay kurtarsın rabbim hepiniz dua ettim bol bol bütün hamilelere
Hatice1017 Nazouz Gozunaydin cnm Rabbim anali babali hayirla buyutsun ins🤲🤲❤❤Kac haftalik ve kac kg dogdu bebiisin acaba??Birde cinsiyeti ne ve ilk dogummu ??Kusura bkma biraz fazla soru sordum ama 🙈🙈🙈🙈☺️☺️☺️
Beyza1234r Son 13 gün bendede ne gelen var ne giden 😒 artık doğsun sag salim bir yüzünü göreyimm onu çok merak ediyorum ... Tabi rabbimin izni ile herşeyden önce 🙏😇
Nazouz Hatice1017 kuzum oldu teyzesi ecrinim estağfurallah canım tabi bir birimize soracaz bilgi alacaz