SMM Son üç ayıma girmiş bir hamile olarak bebeğime kilo aldırıcak besinleri bilmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim🙏😊
Grhn SMM muz ceviz badem kaju et tavuk yoğurt süt yumurta kaşar oeyniri özellikle muz ceviz kaşar peyniri
Mondlicht SMM tabiki bünyeyle de alakaladır ama ben muz ve kaşar peyniri çok tükettim bebeğim 38. Hafta da 3.900 gramdı
Nslhnakn SMM muz,kaşar ve buğday çorbası tanıdığım biri var bebeğin kilosu gerideydi oda buğday çorbasıyla toparladı Doktoru da şaşırmıştı bu kadar kısa sürede çok güzel toparlamışsınız diye, ama o son aylarındaydı
dlymrt SMM süt ve ceviz midem yanıyor diye günde 4 bardak süt içiyordum ve 4 5 tane ceviz tükettim bu hafta doktor kontrolünde 1 haftada 600 gr almış şimdide diyet yapıyorum almasın diye 🙈😂
Bebegimbenim3 Canim inan ki okadar dikkat ettim ki yememe icmeme muz yogurt kasar yumurta süt ceviz hep onerilenleri gunluk düzenli yedim. Ama oylr cok kilo almadı. Haftasina gore uyumlu tabi cok şükür. Saglikla dogsun da.biraz yapısal bisey bu kilo herkeste farkli oluyor
SMM Bebegimbenim3 Bebegin bünyesiyle alakalı oldugunu da duydum bu yuzden cok kasmamak gerekiyor sanırım🙄
Bebegimbenim3 SMM aynen canim ilk hamileligimde hic dikkat etmemistim yediklerime 4040 gram doğmuştu kendimde sadece 5 kilo almistim.bu hamileligimde 18 kilo aldim herseyr de vitaminli seyler tuketiyorum ama oyle asiri kilo almadı.
lazkizi61_ SMM aynen yapıyla alakalı bi durum ama protein yediğiniz şeyleri gun de cogaltabilirsin mesela sütü gun de bir defa içiyorsan onu 3 e çıkar birde muzla rondodan geçir bi sabah bi akşam ben o şekil yapıyorum yoğurt günde 2 kase yada 3 kasede olabilir bu işe yarıyor gerçekten
Yvznannesi Bebegimbenim3 4040 doğan bir bebekte 5 kilo almanız imkansız yanlış hatırlamıs olabilirsiniz
Bebegimbenim3 Yvznannesi hayir canim 5 kilo aldim 2.hamileligimde 4 bucuk kilo aldim.bu 3.hamileligim unutmam mümkün degil cevremdeki herkes hatirliyor 😁
Yvznannesi Bebegimbenim3 tehlikeli bir gebelik yasamissiniz tibben ideal kilo alımınız 9 ile 13 arasında olmalı
Bebegimbenim3 Yvznannesi bünye ile alakali canim her insan bir degil burda 2 kilo aldim diyeni de gördüm postlarda