Merhaba doğum yapmış güzel anneler 🌿
Normal doğum düşünüyorum ( inşallah🙏) ve hastane çantası hazırlama dönemindeyim şu an sizlerden öğrenmek istediğim sey, doğum için hastaneye giderken yaninizda neler götürdünüz ( hastane çantası kıyafet falan
haricinde) yani şöyle ki mesela ben eğer sancılı hastaneye gidersem pilates topumu götürmek istiyorum , lavanta yağım , kulaklık ve hoparlörüm ( sakin müzik için) , kızımın unicorn oyuncağı ( ona bakarak motive olmak istiyorum) emzirme yastığım gibi gibi şeyler düşünüyorum, hatta bazı anneler mum ve tütsü bile götürüyor rahatlamak için kasılma sırasında. Sizler dalgaları beklerken neler vardı yanınızda yada bunları düşünmem saçma mi sizce?ona göre hazırlamak istiyorum simdiden. Tabiki de Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin ama ben doğal doğum yapmak istiyorum ve odamı hastaneden çok rahat edebileceğim bir ortama dönüştürmek istiyorum kısacası (kendim ve bebeğimin huzuru için) aranızda bu şekilde doğuma giden oldu mu ? Umarım cevap gelir, bu arda 32 haftalık hamileyim, aşırı duygusal ve çok heyecanla bekliyorum doğumumu ❤️🍀