Tbberk Dilekk bn 15 te hissetmeye baslamistim. Icimi gidikladi hep sanki karinca geziyor icimde. Dalgalaniyordu karnimin ici. Kesinlikle gaz deildi. Cunku cok iyi biliyorum gaz gezintisini. 21 haftamdayim. Hem tekmeliyor hem ayni geziniyor gidikliyor icimi😁
Sonay Dilekk ben 13 haftalıkken hissetmeye başladın sağ yada solda sertleşme ve minik dalgalanma şeklinde hissediliyor. Tekme için 20.haftalık olması Lazım ☺
Lmnkeskin Dilekk bende kızımı 15. Haftalarda hissetmiştim. Tekme gibi değil gıdıklama gibi oluyordu şuna 19 haftalığım hala öyle devam ediyor ☺
Annesed Yarın 16 haftalığız bu hafta 3 defa hissettim benimkide tekme değil tabi ama 2kere sağ tarafıma bu sabahta karnımın sol tarafına toplandı orası böyle sivrildi baya bi sertti fotoğraflamayı da unutmadım tabi 😍🙈🤰
MeralB Tbberk cnm bnde 15+2 yim ama sol tarafimda sürekli bi hareket hissi gibi nasıl diyim sabun sağa sola kayıyor gibi 😊😊😇
Tbberk Lmnkeskin bekle bu aralar kesin tekmeyi hissedersin. Banada oyle oldu 😊 aha dedim iste bu tekme. Gozumun yas geldi cok guzeldiii
Tbberk MeralB o zaman bebistir canim. Gaz sancisida hani gaz birikintiside kayar oyle ama sizi yapar yani asagi dgru indigini hissedersin. Bnmde saga sola minicik bisey kayiyor gibi olmustu
MeralB Benim de sabahları özellikle is yerinde otururken boyle minnak minnak hareket ediyor sanki 😇 😊 evet belki çok erken ama anneler hisseder dimj 😇😉
Tgcefesygl Benim 18 haftalık oldu pıhtılaşma gibi 16 çi haftadan itibaren hissetmeye başladım ama şimdi daha net daha sık aslında gebelik durumu ve kişinin kendi duruma göre hissetme haftası değişiyor ama harika bir duygu 😍
Tbberk MeralB bazen bir vuruyor hiiiii diye bagiriyom. Karnimin icini acitiyor. Bi hos oluyor bazen asansorde icin bi hos oluyor
MeralB Tbberk benim daha küçük vurmalarini hissedemiyorum canım ama bazen okdr sık sanki karınca geziyor gibi minik biseler hissediyorum ki diyorum tamam bu ve özellikle hep sol tarafimda hissediyorum CNN