Laviniamira Kızlar değerim 24.52 çıktı H harfi de var yüksek olduğuna dair. Doktor büyük ihtimal gebelik var dedi sevinçten ağladım ama yarın tekrarla dedi. Sizin değerleriniz kaç çıktı böyle az çıkanınız oldu mu ? Sizce varmıdır gebelik ya
Deletedmom2224 Laviniamira şuanda gebelik var gözüküyor hayırlı olsun 😊 iki gün sonra tekrarlayın iki katına çıkması gerekiyor 😊
Tazeanne0134 Laviniamira hayırlı olsun kuzum evet var ama daha çoook yeni p.tesi günü tekrar kan ver yükselirse var demektir canım
Zemine11 Laviniamira canım benim 7.51 çıktı haftasına 400 lerdeydi 10 haftalık şu an gebeyim her şey yolunda şu an için
Mrvsln54 Laviniamira bu testi nerde yaptırdın canım? Sağlık ocakları yapabiliyor mu? Benim regl olmama 10 gün var ama içimden bi ses var diyor. Ya da çok istiyorum ondan öyle düşünmüş olabilirim.. Bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Bu arada umarım hamişsindir :)
hulya4627 5 üstünde ise gebelik var demektir ama daha çok küçük ben ilk öğrendim de 178 di 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkması lazım hayırlı olsun 🤗
Laviniamira Mrvsln54 inşallah şimdi yine kan verdim sonuç bekliyorum 🤗 özel hastanede verdim canım kanı sağlık ocağında yapılmıyor diye biliyorum
NihalBedir Laviniamira hamilelik var bence hemen kan testi yapma o zaman insan daha evhamlaniyor biraz akışına bırak ben Ilk teste 34 cıktı bende aynı arada kaldım üstelik düşük yaptım ikinci ay çıkar değer acaba düşüğün etkisi mi falan derken 1 hafta bekledim tekrar yaptım 3956 çıkmıştı.zamana bırakmak daha iyi..
Kbra1234 Laviniamira ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptırmıştım çok silikti o gün kan verdim 27 çıkmıştı zamanla yükseldi