Betulsna Merhabalar. 7+2'yim çok kötü bulantılarım başladı. Ama kusamıyorum sadece öğürme var, kustuğumda da sadece midemden su geliyor. Ne iyi gelir, lütfenn deneyimleriniz varsa paylaşınn🤲
Rabiay Betulsna malesef ki 5+2 de bulantılarım başladı 15+5 de bitti. Kabus gibiydi bir hafta hastanede yattım ne ilaçlar ne serumlar birşey fayda etmiyor. 2,5 kilo vermiştim. Moralini yerinde tut birazda psıkolojık. Eşim işe giderken ağlıyodum ben evde ölcem diyodum o kadar kötüydü. Salatalık tuzla ye patates haşla ye kesinlikle aç kalma. Zencefilli limonlu cay yap taze zencefil. Biliyorum cok zor :( insallah benmki kadar sürmez. Prilam dr kullandım doktorun önerirse dene derim. Cok iyi anlıyorum seni
xelifgulxx Betulsna daha çok yeni o yüzden bulantı ve kusma olucaktir ama eğer sarı şu kusuyorsanız bu midenin safrasıdır midenin boş olduğuna açlığınıza işaret eder
Yrlmz8 Valla canım 10. Haftadayım 7. Haftadan beri hiç bir çare bulamafım metpamin ve zofer diye ilaçlar kullanıyorum ama yinede fayda etmiyor bi yudum su dahi içemiyorum sadecegeçicek dşyerek kendimş avutuyorum sabır 🤷♀️
Rabiay Yrlmz8 benmde öyleydi yiyemiyorsanız durum kötü demişti doktorum bir hafta yatış verdi. İnşallah geçer 🙁
Betulsna Yrlmz8 İlaçta kullanıyorum ama öğürme geçmiyoo. Arada da kusma bugün 4 defa kustumm ya nasıl geçecekkk🤦🏻♀️
nrsnsfr Bende 12+5 m. Zofer kullanıyorum yarım kesiyor şükür. Kızımda 9 ay kustum 🙈 bi dr a danışın kullanın
Betulsna nrsnsfr Bana da Prilam verdi aç karnına 2 tane yatmadan ama bugün tam 4 defa kustum saygısızca öğürdümm🤦🏻♀️
Dmt91 Rabiay 😩sanki beni anlattın varya Allah'ım kimseye yaşatmasın 7haftaliktim.baaladim ve 22haftalikken bitti hergun iğne vuruldum acilde ve fitil kullandım tabiki gecmiyo ya nasıl biseyse bide benim 3.cu ve otekilerde aynıydı 😔aylarca ağladım açım diye çocuklar sefil oldu 35haftalik oldum ara ara hale miydem bulaniyo oguruyorum ama çok şükür Rabbime
Betulsna Rabiay Yazdı Prilam ama sanırsam etki etmiyor🤦🏻♀️ Bugün ileri derecede kötüyüm. Nasıl geçecek bilmiyorum. Evde de yalnızım. Eşimde il dışında 15 günlüğüne gitti. Haftaya pazar gelecek ama artık sabır çekmekten sabrım tükendi inan ki. Üstüne Bi de gittiğinden beri hastalıkla uğraşıyorum 😷
Rabiay Betulsna kıyamam ya öyle iyi anlıyorum ki ama keske care olsa hemen sölerm bunu yaşamadan gecmıyor malesef 🙁 inşallah çabucak geçer 😔
Rabiay Betulsna ılık limonlu su su yap bi kaşıkta bal at geçmez ama yumuşatır belki rahatlarsın. Rahatlatıncada hemen patates haşla tuzlayp ye tok tutar en azndan
Betulsna Rabiay Hergün içiyorum ballı limonlu su. Korkuyorum ki ağzıma bişe alayım midem bulanacak diye. Sağol kuzumm😘 inşallah çabucak geçer hepimizin ya
Betulsna Rabiay Hergün içiyorum ballı limonlu su. Korkuyorum ki ağzıma bişe alayım midem bulanacak diye. Sağol kuzumm😘 inşallah çabucak geçer hepimizin ya