Kbrkrt Aralık anneleri her hafta alttan muayene oluyormusunuz ben 34 de bir kere oldum çatın müsait dedi 39 olduk sadece ultrasondan muayene oluyorum
tugceavkrn Kbrkrt bende 35 te oldum alttan muayene normalde olmiycaktim bende bi daha sadece ultrasondan bakiyordu ama bugün suyum mu geldi dusuncesiyle gittigim için alttan bakti yine ama bi daha gitsem.bakmaz artık doğumda
Nur_Nur Kbrkrt ben hic olmadım. sordum da doktora. ben doğum başlayana kadar bakmayacağım, çünkü ancak o zaman gevşeme oluyor ve ne kadar açılma olacağını görebiliriz dedi. doğal doğum destekçisi doktorum. 38.haftadayim
HvvGlKrdl tugceavkrn zararli degil mi canim epidural? Sonrasinda etkileri falan oluyomus sanirim.. Ben bilmiyorum sadece okudugum ve duydugum kadariyla soruyorum.
tugceavkrn HvvGlKrdl yok aksine herkes çok memnun bugünde doktora gittigimde ebeyle konuştum ağrın 10 ise 3-4 oluyor dedi epiduralden sonra ben kesinlikle yaptiricam inşallah allah nasip eder
HvvGlKrdl tugceavkrn anladimm canimm benimm.. Keske burada da yapsalar bende isterdim o zaman. Ama yapmazlar sanmiyorum 🙄
Gamzeli_03 Nur_Nur sancı 5 dakika da bir gelip 1 dakikadan fazla sürüyor ise gerçek doğum sancısı diyorlar doğumun ilerleyen zamanlarında daha da sık ve şiddetli oluyormuş
tugceavkrn HvvGlKrdl özel hastaneye gitmiyor musun sen yapmayan hastane mi varmis şaşırdım doğrusu sen bi konus yine de istersen düşünürsen
HvvGlKrdl tugceavkrn Yok canim ben yurtdisindayim bunlar herseyi normal olsun istiyolar.. Sıfır kimyasal yani.. O yuzden sezaryen falan imkansiz dönmeyen çocuğu bile döndürüyorlar.. Normal doguma zorluyolar..
Nur_Nur Elifceren Zeynep-60 Gmzli21 siz kavuştunuz mu bebişlerinize ben 39+3 oldum. pelvik kemikte çok erkenden başlayan ağrı dışında bi işaret yok beklemedeyim
Zeynep-60 39+3 bende stresten ölcem her lavaboya gittiğimde peçete de nişan gelmiştir diye heyecanla bakıyorum sonunda hüsrana kapılıyorum 😂
Burcu77 Gmzli21 kavustuk canim cok sukur 12 gunluk olduk bile 😍Allah tum bekleyenleri kavustursun insallah🤲🏻💗
Elifceren Benimki hala gelmedi bekliyoz 😊 gece baslamasinda gunduz sabah baslasin sanci felan 40+0 olduk bakalim hayirlisiyla gelirler insallah saglikla