Goz-deeee Kızlar merhaba 2 li testte serbest beta hcg düzeltilmişi0.50 nin istünde ise kız diyorlar farklı çıkan var mı?
Ceylan35 Goz-deeee bence tamamen uydurma o sonuç kız ve erkeği değil bebeğin sagligini belirten sonuçtur sağlıklı olsunda ne farkeder ki benim 2 li tarama testi sonucum çıkana kadar 9 doğurdum vallahi 🙄
Ceylan35 Goz-deeee şuan ogrensende 5.aya kadar emin olamiyoki doktor takı detayliya kadar yani sıkma canını bak ben 18. Haftaligim daha net değil 20 haftada netlesicek
Leyla508 Benimki pazartesi çıkacak çok merak ediyorum rabbim herkese sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Ceylan35 Leyla508 aslında muayene olduğunuz hastanenin labaratuvar sonuçlarından bakabilirsiniz ben öyle yapmıştım 2 hafta beklemedim
Cigerim Kizlar ben ilk bebegimde yaptirmadim 2li test yine hamileyim 11. haftadayim testi yaptirmalimiyiz
Goz-deeee Cigerim Yani size bağlı doktorlar hiç bi şekilde baskı yapmıyor ailelere bırakıyor içim rahat etsin diyorsanız yaptırın 🙏
Cigerim Goz-deeee teşekur ederim aynen bize bagli ilkkinde yapmadim bide bebegim31.haftada aniden öldü kalbi durmus dediler çok saglikliydi rabbim saglicakla hepimizin kucagina almayi nasip etsin inşanlah bunda yaparim içimde kalmasin
Ceylan35 Kntrc53 hastane 2.hafts sonra cikick dedi ama ben dayanamadim hastanenin labaratuvar sonuclari bölümünden baktım 3lu tarama da yapıldı bana ona da aynı sekil ertesi gün baktım arkadasim hemşire hep sonuçları ona atiyodum🤣