Deletedmom090 A_C_04 uyku hali goğusum çok fazla acıyor ve hassas rahimimde doluluk hiss sanki dolu gibi çok garip bir his
Deletedmom0280 Ben yumurtlamadan 8 gün sonra yaptım çıkmaması normal Di. Ama sen hemen yap bence bende heyecanlandım şimdi 😅
Kzycgl A_C_04 benim ikinci hamileliğim.ikisinde de daha adet günüm gelmeden bir tiksinme ve göğüs ağrısıyla başladı.test yapmadan şüphelenmiştim
Pelin08 A_C_04 benim 2.hamileligim suan 37+2 haftalgm ilk fark ettiğim de idrar rengim değişik geldi midem yanıyordu bu belirtileri fark ettigim de tam 3 haftalikdi diger haftalar da kasık ağrısı bel ağrısı ve göguslerde hassasiyet takip etti
busrasahinn A_C_04 kasik ağrısı uyku ve fazla akıntı 🙈 saat on iki itibariyle tam 9 haftalik olucaz Allah nasip ederse 😊
Sweetblonde88 A_C_04 kasık ağrısı ilk belirti. Ama adet belirtisi gibi oldugu için genelde önemsemiyor.
EbSa Ben daha 4 haftalık olmadan öğrendiğimden fazla dikkat edemedim sadece kasıklarımda arada bir batma olup gidiyordu adet olucam zannediyordum 8 gün geçince testte öğrendim 🤗
Yesim1995 A_C_04 hissetmiştim bide kokulara hassasiyetim artmıştı günüm de 1 gün geçince tahlil yaptırmştm 4 haftalıktı🤭😊