Bskkrdmn Kayraruzgar buo kadar doğru ki bir ay tamı tamına 13 gün reglim gecikti hatta dedim kesin hamileyim sonrasında ki ayda normal oldum ve sonraki ay hamile kaldım hatta 6 gün gecikmişti adetim 12 günde bile negatif bu seferde yapmıcam test demiştim ama iyi ki yapmışım 😊
Belirsiz mucizemibeklerken17 üzülme canım dua et bol bol bu ay olmazsa dediğim gibi diğer aya olur merak etme olacak 😍
mucizemibeklerken17 __birafitap__ 0,01 kuzumm 😶 yani regl olacaksam bu rakamın biraz daha yüksek olması gerekmiyor mu acaba 1 küsür gibi..
mucizemibeklerken17 Sedamurat sağol bebeğim.. 0,01 🤷🏼♀️ nasip diyorum napalim önümüzdeki ay inşallah ..
mucizemibeklerken17 Doktor söktürücü yazayım mı dedi ben istemedim, reglim ne zaman gelirse o zaman olurum artık dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum ama🙄
Sedamurat mucizemibeklerken17 normalde reglin düzenliyse iyi yapmisn canım gerek yok sökücüye bir seferlik gecikme yaşamış olabilirsin bende öyle oldum
mucizemibeklerken17 Sedamurat pek düzenli değil kuzum, bazen gecikiyor ama olmadı soğan ya da maydanoz kürü uygulicam😇
__birafitap__ mucizemibeklerken17 allah allah aslinda regl gecikmesinde de az biraz da olsa yükselemiyor muydu ya🙄🥺😭
Sedamurat mucizemibeklerken17 hm anladm aşkm düzensiz se doktora git düzenli olması için ilaçlar kullan sonra hamile kalma şansın daha yükselir düzensiz olduğu zaman yumurtlama günüde hesaplanamayabilir