Yrnkrm Kızlar zencefil kullanan varmı ? Çayını falan yapan internetten okudum doktorların yarısı öneriyor yarısı düşüğe neden oluyor diye ikiye bölünmüş. Bebek için yararlı mı bide bide bulantısını aldığını duydum bilgisi olan varmı?
Hlal Yrnkrm evet bulantıyi aldığını duydum bende,ben limonla birlikde tüketiyorum hasta olcak gibi olrsam.hemen yapıyorum iciyorm
Bsecill Yrnkrm soğuk algınlığı yaşadığım dönemde günde 1 fincan kuru zencefil çayı yaptım içtim çay içmediğim günlerde taze zencefili bal limon karışımı yapıp kullandım 1 tatlı kaşığı kadar bir sorun olmadı. Yinede doktorunuza danışın dilerseniz
tumerseyma Yrnkrm Benim doktorum tüm bitki çaylarını içme dediği halde zencefil tüketebilirsin demişti 🥰 düzenli içiyorum zararlı değil
minayasemin Sürekli içtim zararını da görmedim. Hele ki hastalık zamanlarımda günde 2-3 kupa toz zencefilden zencefil bal limon karışımı yapıp içmiştim.
kyrdsvn Hamileliğin ilk ayları düşük riski icin bu tarz seyler veya bitki çayları önerilmiyor. Ama sonrasında aşırıya kaçınılmadan tüketilmeli aksine zencefil faydalıdır ☺️
Deletedmom0018 Yrnkrm çayı tarçın karanfil ve zencefil karıştırılıp (kabuk olarak hazırladım) doğumu kolaylaştırdığı için 37. haftadan sonra içmiştim. Gebeliğin başlarında ise bulantım olduğu zamanlarda takribi 8. haftadan 16. haftaya kadar bazen kurusunu bazen tazesini ağzımda bekletmiştim