Oykutoskuzey A_C_04 bende test yapmıştım cnm çıkmamıştı daha sonra beta baktırdım 98.000 lerdeydi yani 12 haftalık hamileymisim bazen kaset testler bozuk çıkıyor. Ve benim hiç belirtim yoktu sadece rüyamda gördüğüm için kan verdim. Bence var olabilir
Zuhali2906 Bişey sorcam en erken ne zaman belli olur gebelık benım onüç gün oluyo ılıskıden cıkalı dun kan verdım negatıf dedı acelemı ettım sızce😣
Oykutoskuzey A_C_04 evet cnm o kadar antibiotik kullandım ertesi gün hapı ve en önemlisi endoskopi yapildim ama Allah'ıma bin şükür bişey olmamış bebeğime
deletedmom572 Canım göğüs ağrısı hamilelikte mutlaka olur, yoksa sanmıyorum. Ama yinede gününün geçmesini bekle hamilesindir inşallah 🙏🏻
Tugce1803 deletedmom572 Önceleri hiç ağrım olmazdı sonra 7 8 ay boyunca göğüslerim acıdı ilk acıyınca hamileyim sandım fakat yine hamile değildim. Alakası yok göğsün ağrıyıp acımasıyla
Blackkcat deletedmom572 yok kuzum,kızımda göğüslerim 3.ayımda dolgunlaşmaya başlamıştı,ağrı sızı da geç oldu ama oğlumda regliye 8-9gün vardı dolgunlaştı ve aşırı acıyordu yani her gebelik kendine özel🌸evet göğüs ağrısı oluyor ama ne zamn başlar belli deil🎈
Ummugulsum_44 A_C_04 sen adetini bekle yine de geçerse öyle ver kanı sağlık ocağında yarım saatte çıkıyor zaten
Semanur5 A_C_04 adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyorlar bence kan tahlili yap kesin sonuç çıkar 👍🏻
Semanur5 A_C_04 adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyorlar bence kan tahlili yap kesin sonuç çıkar 👍🏻
SMM A_C_04 bn de ilk belirti aralıklı olarak sancı girmesiydi adet sancısı gibi meger bebein rahime yerleşme sancısıymıs herkes yasamıyor ama bn yasamıstım
Ezgievrenn A_C_04 kan testi verin ozaman erken öğrenebilrisiniz. beklerim diyosanız adetinizin son günü yapın kesin sonuc alırsınız