Yenianne65 oflazozge 22 haftalık canım bende daha çatlama başlamadı ama kullanan kişilerden onu duydum ve başlarsam onu kullanıcam
Sweetblonde88 oflazozge lierac kullanın 12 haftada basladım 2 gebelikte de kullandım. Şu an 33 hafta hala çatlak yok.
Sweetblonde88 oflazozge en çok kullanılan ürünlerden biridir. Aynı zamanda cildin elastikeyetini artıran bir madde var içinde bana da doktorum önermişti. Vücuttan vucuda değişir mi dediğiniz kısmı anlamadım?
Oguzaysel oflazozge doktorum naparsan yap geçmez genetik dedi doğumdan bir sure gectikten sonra mekik cekersen izleri azalır dedi
Oguzaysel oflazozge bilgim yok ama ben 6 ay sonra düşünüyorum zaten bebisimle oynasmaktan mekik filan aklıma gelmez bence 🙈😄 dikisleriminde tam kaynamasını beklerim . Normal doğum yapacaksanız tabi daha erken başlayabilirsiniz
oflazozge Oguzaysel Bende onu dicektim Doğumdan hemn sonra bebekten zaman kalmaz 😊ama bunu da denicem inşalalh 😁
17022020 gfazlioglu ne kullandıysam kullandım 6 ayın sonuna doğru çatladı 🤦🏼♀️ Ama çok değil altlar sadece