esideger 10 haftada mide bulantısı için hastaneye yatırıldım çok şükür çıktıktan sonra hiç olmadı, ama 3 gündür eskisi gibi devam ediyor. Önerisi olan var mı? Hiç geçmeyecek mi? Kabus günlere geri dönmek istemiyorumm :((((
SMM esideger beş ay boyunca yaşadım seni cok iyi anlıyorum doktorum zofer ilacını önermisti. İşe yaradı tamamen gecmese de en azında biseyler yiyebiliyordum
Betulsna esideger Aynı postları açmışız. Allah yardımcın olsun bacım. Bende berbat durumdayım. Boğazım sızlıyor artık kusmaktan 🤦🏻♀️
Merve-26 Bende şuan 15 haftalık gebeyim ve başından beri mide bulantısı kusmalar yaşıyorum hele sabahları 3.ayda geçer dedi doktor 4.ay olmak üzere hala aynı ben ilaç kullanıyorum mide bulantisi için çok faydasını gördüm ara verince yine aynı devam ediyo
Busrakoray 12+1 daha iki gundur mide bulantim yok yerini bas agrisi aldı.Ondan öncesinde hep istigfar ettim ve ne denediysem olmadı gecmedi.Yemek yemeye korkuyorum simdi tekrardan istigfar edecegim diye varsa bi yolu bende öğrenmek isterim.