shrbrk merhaba kizlar. cok farklı bi soru soracağım evlendiğimiz gündem beri yatagımızdan memnun değiliz. yataş markası siz memnunsanız yatagınızdan orta sertlikte ise bana marka model önerebilir misiniz rica ediyorum 🙏
Mervemm shrbrk ben bellona aldim ama aklim hala bambide. Cok güzel diyolar arkadasim almis okadar rahat ki pamuklar üstünde uyuyorsun diyor
Sweetblonde88 shrbrk yataş tan ben çok memnunum eskidi yine aynı marka model aldım sizin vucut özelliklerinize cevap vermiyor olabilir mi? Hangi model acaba?
pyymamm shrbrk diğer ceşitlerini deneyin öyleyse bizde alalı dört sene oldu ama ceşitleri vardı tavsşye ederim firma olarak iyiler
Ftsctn_20 shrbrk Bambi baya pahalı ki fiyat konusu her bütçeye göre değişir tabi bana çok pahalı geldi bir yatağa 3-4 bin veremem yani 😁
Babykz_ shrbrk Biz bambi kullanıyoruz çok memnunum tavsiye ederim.İki yönlü bi tarafı yazın kullanıyosun serin tutuyo diger tarafı peluşlu sıcak tutuyo.
shrbrk oknshr onu kullanıyorum zaten. ödüllü yatak ve cok yumuşak. eşim bel fıtığı oldu .bende yatamıyorum çoğu zaman salonda uyuyorum. 6saatte bisey olmuyor ama çok uzun süre yatıyor eşim. nöbet tuttuğu icin. ama yattığına pisman ediyor insani
shrbrk Ftsctn_20 😁 bende veremem ya. en az 1000 lira civarı bisey alabileceğiz.zaten bu yatağı 1bucuk sene zar zor kullandik