Ozlem-1 Merhaba anneler, 10 haftalık ikizlerime hamileyim 😇 doktor ve hastane arayışı içindeyim istanbul anadolu yakası önerisi olan varmı çok araştırdım o yüzden kafam çok karıştı 😔
Tazeanne0134 Ozlem-1 bende Adana'ya gelmeden önce Çakmak Erdem hastanesinde Yasemin Çakar Kement'e gidiyordum çok çok iyi bi doktor muayene ücreti 100 TL 10 gün içinde de gidersen ücretsiz canım bi araştır derim
SusamTanesi61 Ozlem-1 Maltepe Üniversitesi Hastanesi Prof Dr Aygen Çelik. Kendi doktorum perinatolog kendisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
qusel Ozlem-1 küçükyalı delta hospital faruk ziya saygı 10 numara drdur gözüm kapalı tavsiye ederim. Aile drumuz oldu artık
brcaky Pendik bölge hastanesi- mustafa özbek muazzam bir doktor mutlaka gözükün 120 tl kontrol ücreti 10 gün içinde giderseniz ücretsiz oluyor ve alttan kontrol etmiyor
Ozlem-1 qusel küçükyalı deltanın alt dalı olan fsm tıp merkezinde hasta kabul elemanı olarak çalışıyordum gebeliğimden dolayı sırf tazminat vermemek için beni katalulleye getirip işten çıkarttılar o yüzden asla tercih etmiyeceğim biyer