Gizemsrf Kızlar yürüşlerinizi nasıl ayarlıyorsunuz? Doktorlar sabah yarım saat akşam yarım saat diyorlar ama ben abartıyorum sanırım saat öğlen 1gibi çıkıp 4km yürüyorum. Son 10 haftam kaldı doğumu kolaylaştırıyor yürüyüş diyorlar sizce doğru mudur ?
Deniz14 Gizemsrf Erken doğum riskim olduğu için fazla aktivite yasaklandı bana 🤦🏼♀️ 30 dakika yürüyim hemen kasıklarıma ağrı giriyo o yüzden yürüyüş yapamıyorım gün içinde ev içinde ne kadar yürürsem anca o
elifincennetkusu Gizemsrf öncelikle evet kolaylaştırıyor. Ben 26 yaşındayım kardeşim 20 aramızda 6-7 yaş var ve annem kardeşime hamileyken sürekli yürüyüş yapıyordu. Zaten sahile yakın bir yerde oturuyoruz annem her sabah ve akşam gidiş dönüş 8 km yürüyordu hiç zorlanmadı doğumda çok da uygun bi haftada doğdu. Tabi o zamanlar 7 yaşındaydım ama annem anlatır hep😂 Bence senin de uygun 😀
Oglusumm Gizemsrf cnm 28+1 haftalık hamileyim.çalıştığım için aksam yürüyüşe cikabiliyorum ve 5 km kadar yürüyorum. Simdilik bir sıkıntı yaşamadım ilerleyen haftalarda nasıl olur bilmiyorum.
Gizemsrf Deniz14 yaa çok dikkatli ol evde de olsa fazla yorma kendini, umarım bebişin zamanında gelir 🙏🏻👼🏼
Senailhan Deniz14 Neyden kaynaklı risk var acaba sizin benim de var da yasak o yüzden evde falan da çok hareketli olmamak gerekiyormuş ve o kasılmalar ağrılar bende yürümeden de var devamlı Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah hepimizin
Gizemsrf Deniz14 yani Allah korusun şu an doğsa bile yaşama şansı yüksek o yüzden içini rahat tut ama tabi inşallah tam zamanında gelir yinede önlemlerini al fazla yorma kendini ağır iş yapma.. Kaç yaşında hamile kaldın bu arada ?
Gizemsrf elifincennetkusu yaa maşallah annene valla ben 4km yürüyorum heryerim tutuluyor😂 . Doktorum kızdı 14kg almışım doğumum zor olur diye mecbur hergün yürü dedi
Deniz14 Gizemsrf dikkat ediyorum kendime eşim de gözünden bile sakınıyo sağ olsun 18 yaşımdayım 18 yaşımda hamile kaldım
Gizemsrf Oglusumm bacaklarda ağrı hissediyormusun ? Ya benim bacaklar çok fena acaba yürüyüşten mi diyorum hele ki sabahları kalkamıyorum 😔
Gizemsrf Fatos_celik Nasıl çekicez artık hiç bilmiyorum bebişler çok zorlamaz inşallah bizi doğumda 😂 . Şaka bi yana Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Gizemsrf Deniz14 eşin ilgiliyse çok iyi o zaman çok zorlanmazsın 😊 . Sen bendende genç anne olacaksın demek ki. Bende 22 yaşındayım şahsen bana genç anne olmak daha mantıklı geliyor
Fatos_celik Deniz14 inşallah bişey olmaz ya allah in izniyle ablam 17 yaşında dolum yaptı Maşallah çok şükür bişey de olmadi insallah sen de yapıp sağlıkla kucagina alırsın
Oglusumm Gizemsrf Ağrımaz mı hiç 😕 Dün gece ağrısından agliycaktim nerdeyse.Bebek yağıyla masaj yapiyo eşim ağrıdığı zaman biraz rahatliyorm sende dene istersen .