Blackkcat Natlus ama silik olunca olmuyor muydu,birazdan yine yapıcam bakalım silikleşecek mi,zaten 5gün hep değerlendirdik🙈
Natlus Blackkcat hayr t cizgisi tam koyuyusa catlmak uzere oluyor sonra siliklesiyor sen her ihtimale karsi yap. Bugunde yaptnmi ovulasyon
Blackkcat Natlus iyice büyümüştür tabi bu sırada😂bu aydan umudum yok hayırlısıyla regli olayımda bir daha ilaç doktor istemiyorum,olursa olur akışa bırakıcam☺️Bu gecede yaparım ovülasyon ya da yarın sabah yine yaparım
Natlus Blackkcat yarin sabah yap ayni saaatte bugun yapmjssin ya en iyisini yaparsn canını skma hersey olacağına varir❤
Blackkcat Natlus sağol canım,zaten annemde kalıcam bu akşam ancak yarın eve gidince yaparım,bu arada sen de hamileydin di mi canım
Natlus Blackkcat Benim dusugumden sonra ilk olucak canim alalhin izniylr 34+6 bugun kizim olucak insallah sagolasin seninkileride allah bagislasin❤
Blackkcat Natlus ayy ne güzel az kalmış😻😻hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤲🏻Düşksebebin neydicanım,benimde 10haftalık kalbi durdu bi tane,bir de kimyasalım var🙈
Natlus Blackkcat Benimkinin sebebi cok farkli ve uzun hikaye canim.. Insallah buna saglikla kvusurum🤲 Sagolasin Allah razi olsun.