Kumsalinannesii Beyzanurlina ben oturdum hic bisey olmadı 🤣🤣 belkide olmustur bilmiyorum gene deniycem ☺️☺️
Leyla9292 Beyzanurlina görümcem doğumu yakındı rahat olsun diye çok sıcak su ile duş aldı baya kaldı duşta sabaha hastahaneye gider gitmez doğum yaptı çok rahat yaptı onun etkisi var mıdır bilemiyorum ama onun sabah ında yaptı.
Seda_123 Beyzanurlina Valla 33+1 haftalığım sıcak suyu çok seviyorum duştan çıkasım gelmiyor bişey olur diyede korkuyorum rahimi yumuşatıyormuş öyle duydum
HvvGlKrdl Kumsalinannesii hmm simdilik sancim ya da acilmam yok canimm.. Sanci baslayinca mi yapmam gerekli acaba?
Bilgeninannesi Doğum sancıları başladığında köpek pozisyonunda belden aşağınız sıcak suya oturursanız açılmanız artar ağrınız azalır dendi bize eğitimde doktor tarafından ben de yapacağım inşallah 😊
Bbbsr Ben bu konuda sıcak suya oturulunca enfeksiyon riski artıyo diye duydum oyüzden bende düşünüyodum sonra vazgeçtim. 🤔
Kumsalinannesii HvvGlKrdl benim sancım olmadan oturdum yumuşama olsun die.. tabi sancı çekerken duşa girerseniz biraz daha hafifletir su rahatlatıyor imkanım olursa bu dogumumda hastanede duyun altında beklemeyi düşünüyorum 🤣🤣
HvvGlKrdl Kumsalinannesii insallaah canimm Allah gönlüne gore versin insallah.. Bende deneyeyim bari iyi olur.. Saglikla kavusalimm insallahh bebislerimize 🙏