Buluttt123 Selam kızlar 13+1 hafta olduk cok sukur. iki düşüğüm oldu üçüncü gebeliğim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum haplar da var tabi. Son bir haftadır hic dinmeyen hatta ara ara cok ciddi baş ağrım oluyor Normal mi??? Doktorum parol içebilirsin dedi ama geçmiyor ☹
Nursnr1 Buluttt123 boyle beyın kanaması gıbı agrıyor degıl mı söküp atmak ıstıyorum basımı bedenımden
Minik-mucizem123 Buluttt123 çoğu kişide oluyor canım genelde kan akışıyla alakalı bi durummuş endişe etme yani. Uygulama bile yazmıştı hatta. Bana da doktorum parol içebilirsin dedi ama etkisi çok sürmüyor maalesef. Nane yağını şakaklarına sürebilirsin çok hafifletiyor. Ben basımı kesmek istiyordum o kadar agrırdı. Stresten de uzak durmaya çalış. Bol boooool su tüket oda çok bas agrısı yapar. Bide buz uygulayabilirsiniz basına. Ben böyle hafiflettim insallah senin bas agrısına da çözum olur 🙏🌸
BGLM Buluttt123 o haftalarda bendede çok oluyordu canm baş ağrısı öyleki ağlayasım geliyordu o kadar ki dayanılmaz oluyordu hiç ilaç içmedim bebeğime birşey olur diye şükürki artık kalmadi
Buluttt123 Nursnr1 yaa o kadar kötü oluyorum ki. Kafamı sağa sola ceviremiyorum. Yurudugumde kafam zonkluyor😔
Smaaca Buluttt123 migren yoktur inşallah benim de öyleydi 3gündür geçmeyen bir baş ağrısı ama nasıl şiddetli bugün nörologa gittim botoks gibi bi uygulama yaptı boyun ve kaş çevresinden ilaç enjekte etti çok şükür bugün gözümü açabildim acillerden çıkmamıştım 3 gündür sürekli parol verdiler serum olarak ama bana mısın demedi siz de bi nörolağa görürün derim
Buluttt123 Smaaca migrenim yok ama bu gidişle nöröloga goruncem belkide baslamis olabilir bilemiyorum . Kimisi gebelikte oluyor Böyle diyo ama ben dayanamıyorum 😩
Meralll Benim de ilk 14 hafta hiç baş ağrım olmamıştı migrenim olmasına rağmen. Bugün 15+3 üz ve geçen haftadan beri baş ağrım başladı benim de😕 dayanamadım parol içtim, ara ara oluyor yine