Sema12 Selinglr ihlamur nane limon harc hcbirsey icilmior maleseff cnmm .. doktorm gund 1 fincan ihlamur icebilirsn demsti
elfkahramann Selinglr sadece ıhlamur zencefil ve melisa çayı canım gerisi riskli onlarda ilk aylarda günde maks. 2 bardak ikinci trimester da 4 bardağa kadar içebilirsin tabi suyuda ihmal etmemeliyiz
Cigdemm44 Selinglr bitki çayı kasları gevşettiğini için düşüğe neden oluyo diye ben hiç içmedim hatta siyah çayı bile çok içmemeye özen gösterdim şimdi 34 haftadayız belki 37 sen sonra içmeye başlarım😊
prettywoman Meryemd aynen ben de kurutulmus kuşburnu kırıp kaynatıp ılıyınca içiyorum havalar soğudu hastalıklar kapıda malum ilaç kullanamıyoruz bağışıklığı desteklemek gerek
Beyzaharun Selinglr eğer risk varsa ıhlamur bile yasak oyle diyim sana mesela ben hiç birşey içemiyorum çay hariç
Deletedmom2224 Selinglr ıhlamuru bile günde en fazla 2 fincan diyorlar bitki çayları önerilmiyor gebelikte
Mini9 Selinglr grip olduğum dönemde doktorumun bilgisi dahilinde yalnızca ıhlamur içmiştim her hamilelik farklı seyreder mutlaka doktorunla görüş ona göre iç 🤗