MeltemOlgun Anne ve bebeğe yapılan aşılar konusunda tereddütü ve hassasiyeti olan var mı? Kafamda soru işaretleri var. Napacağımı tam olarak bilmiyorum..😏
BraSouksu MeltemOlgun tetanoz konusunda kararsızım bende şuan hamilelikte en çok aklımı kurcalayan o var.. bi çok yazı okudum ebeler kesinlikle olunması görüşünde 😏 bebek içinde rota virüsü için çok korkunç makaleler okumuştum. Karar vermek zor. Rabbim yardımcımız olsun doğru kararlar alırız inşallah
MeltemOlgun [bilinmeyen] ya bilmiyorum aşıların çocukların üzerinde ciddi hastalıklara yol açabileceği gibi durumlarda var. Çok duyduk yani aşıdan epilepsi olan😞rabbim korusun
GlsmSar MeltemOlgun artık aşılar zorunlu değil sizin insiyatifinizde, anayasada kanun. Maddesi var bununla ilgili. Rabbim doğru kararlar vermeyi nasip etsin
gizemmm Valla ben iki doz tetanoz yaptırdım 5e tamamlayın diyorlar ama tamamlamayacağım. 5 doz tetanoz 3 doz hepatit doğumdan sonra da aşılar devam ediyor. İstemiyorum yani kendim için Ama çocuğa mecbur yaptırıcam hepsini