Nursimali Tucenur ama bu durum herkese gore degisiyo bthcg 1000 ve ustuyse kese gozukuyo ben 6 haftalikken gormustuk keseyi 😊
Bsra_1997 Tucenur erken döllenme olursa benim gibi adete daha varken pozitif cikabiliyormus geç döllenme olursa adette gecikme olursa kesin sonuç cikar
Deebg Tucenur seninle aynıyız bende yarın 5+2 oluyorum doktor randevum var bakalım ne diyecek haberleşelim olur mu canım
aydemirtas Tucenur kişiden kişiye değişiyor ben ilk oğlumda 6 haftalık tı kese göründü 8 haftalıkdı kalp atışını duymuştum. 2. Ye hemileyim 4+2 de kese göründü 6+4 deyim hala kalp atışını duyamadık
Tucenur Deebg canım ben calıstıgım için baya erken gidicem 9 gibi kan vericem sonra doktora muaneye giricem 11 re kdr bütün işlerim bitmiş olur
Tucenur Deebg degerlerimize bakıyor ya bn daha 2 kere kan verdim artıs güzeldi simdi tekrar vereceğim ilk gebeligim düşükle sonuclandı ondan biraz daha fazla kontrol altındayım
Deebg Tucenur anladım canım bende bi boş gebelik yaşadım geçen sene ama kese gözüktükten sonra bhcg baktırmaya gerek yok diyorlar
Tucenur Deebg canım cıktım simdi kan vermeme gerk kalmadı kese görüntü 2 hafta sonra kalp atısı için cagırdj