Hatice1017 Slm kız bebek annelerii🖐2 erkekten sonra kızım olucak ins !!!Kız bebek dogumu cok zor diyorlar biraz korkuyorum!!!Sancısı felan cok fena diyorlar sizlerin doğumları nasil oldu acaba???Birde kız bebekler erkn gelir diyorlar dogrumu acabaa????
Mehtapkiraz Hatice1017 o sana diyenlerin kendi zorlanmalarıdır kafana takıpta stres yapma öyle bişey yok ☺️
07052019 Hatice1017 o bünyeye göre fark eder biz 2 kız kardeşiz. Annem bende 25 saat sancı çekmiş, kardeşimde 2 saat 😊
Sltnzlm Hatice1017 kızımı 40+5 doğurdum. Oğlumu 34+6 da doğurdum. Hangisi daha kolaydı dersen kızım derim. Oğlum zorladı beni daha çok yada bana öyle geldi erken geldiği için kendimi hazır hissetmiyordum bi anda kendimi doğumhanede buldum😀
Mehtapkiraz Öyle bişey yok canım korkma benim ilk kuzum oldu şimdi oğluma hamileyim ☺️Ben şahsen zorlanmadım 2 cm açıkla suni sancı aldım 3 saatte dogurdum. Sen hareketlerini yürüyüşünü ihmal etme
Hatice1017 Mehtapkiraz Masallah cnm!!Rabbim cümlemize kolay dogumlar nasip etsin ins hayirlica🤲🤲Kac haftalik dogdu bu arada???
Mehtapkiraz Hatice1017 Aminn canım hepimize inşallah 🙏☺️38 haftalıktı kızımın doğumu. Peki sen oğlunda nasıl Doğumun oldu?
Hatice1017 Mehtapkiraz Birinci oglumda cok kolaydi diyebilirim 12 saat sanci cektim ama sadece sonlara dogru zorlandim ama ikinci oglum acayip zordu cunku suyum bitti acil dogum yapmam gerekiyordu ama bende ne sanci var ne açılma balon felan taktilar açılma olmadı geri suni sanci taktilar 3 günün sonunda onunla dogum yaptim ama ne dogum yani😣😣😥😥O yuzdn simdi 3. Dende korkuyorum
Mehtapkiraz tugbadm 38.haftada doğum oldu canım benim. Suni sancı anlatılmaz yaşanır 😂🤦🏽♀️Adet ağrısının bilmem kaç katı ama açılman daha hızlı oluyo bol bol oku ve ıkın damardan serumla veriyolar o sancıyı
Hatice1017 07052019 Ooowww 25 saattt😰😰😰Rabbim kimseyi zor durumda birakmasin insallahhh ama baya cekmis günahlarına kefaret olsun ins🤲🤲🤲
Hatice1017 Sltnzlm O zmn bunye meselesi diyelim cnm 🤷♀️🤷♀️Insallah herkesin hayirli kolay doğumları olur hayirlica atlatiriz🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
HanifeOkutan Hatice1017 hiç bir doğum birbirine benzemez öyle şeyleri takmamalısın bence... çok değişir ama bu kız diye erkek diye değil bazen kız doğar 4,5 kilo erkek doğar 2,5 kilo yani kızların öyle bir özelliği olduğunu düşünmüyorum