Happynrbn Merhabalar 😊36+3 olduk doğuma az bir zaman kaldı (sezeryan)doğumdan önce süt yapmaya yarayici çaylar vs.yiyecekler tüketenler var.mi acaba ?rezene gibi çaylari aşırıya kacmadan tüketmenin yararı olurmu veya deneyen oldumu 🥰☕🤷♀️
Emos_64 Happynrbn Hoşaf canım şimdiden bol bol içmeye başla ve doğumdan sonra da devam et ☺️ Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🏻
Muge0609 Happynrbn Pekmezli Yumurtanın Çok iyi Süt Yaptığunı biliyorum Sadece Rezenede Yapıyor Ancak Doktor Önerirmi Bilmem
Happynrbn Emos_64 kayısı hosafimi 😊çok teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲😊
Filiznalbant Happynrbn humala anne çayı. Arkadaşımın sütü kesildi sadece 10 gün emzirebildi. Ve sonrasında mamaya başlamıştı. 2 ay mama kullandı sonra bu çayı duymuş denemiş ve sütü artmış doyurucu olmaya başlamış mamayı kesmiş 😊 öncesini bilmem ama doğumdan sonra kullanabilirsiniz 😊
Sema12 Happynrbn kesnlikle ayva , tahin helwasi , sekersiz dut kaynatip suyunu icebilirsn , bulgur pilawi yesil mercimek tabiki bol kmyonlu .. bird bol su we rezene 😊
Emos_64 Happynrbn kayısı, erik, vişne hepsi olur kuzum birde kuru meyveler, tahin pekmez, helva bunlarda arttırıyor ☺️
Sema12 Happynrbn bulgur pilawi mercimekli yemeklr fln yapabilirsn cnm , ama gaz yapmasn bol kmyon at icine kesnlikle ya da ayri bi sekild yedktn snra yarm cay bardagina kmyon atip ilik suyla karstrip icebilirsn gazi alsn ki bebege gaz yapmasn 😉
[silindi] Happynrbn kuru incir kesinlikle 👍kuru incir direk prolaktini yani süt hormonunu arttırıyor ben 34+1 deyim 1 haftadır yiyorum tavsiye ederim