Deletedmom6 230817gul 34+3 hazırlığım tam değil bu aralar sancılarım fln oluyor pazartesi 2.166 kiloydu biraz zayıf kalmış ☹ Bakalım artık
Sema12 230817gul 33+5im en son 32. Haftama grince gttim 2060 grdi bebegmm cok sukur boyu 42 cmdi smdi braz daha artmistr INSALLAAAHHHH , bend pek kilo almadigm icin agrlasmadm cok sukur ama arada yalanci sancilarm oluyor oda normalms 😊🤲
Bnbalik 230817gul ben 35 oldum daha yeni mide yanması beni mahvediyor artık bitkin oluyorum çok sese gelemiyorum hiç 😟
ShrBkr 230817gul 32+4 um bende bebeğim 2 kilo , dönmesini bekliyoruz kafası mideme ve kalbime baskı yapıyor nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum öyle yani buna şükür o iyi olsun da💙🙏
gulkara Ben çok fazla erken doğum okudum burada psikolojim bozuldu, 34 haftalık benim ama çok korkuyorum. Bebeğin hareketlerine bile acaba kasılma mı demeye başladım
inci_6007 gulkara ay bende erken doğumları okuyorum okurken sanki suyum geliyor ağrım oluyor gibi her an doğuracak gibi hissediyorum psikolojik işte normalde 10 anneden 1 i çok erken 2 si erken doğum yaparmış ihtimal düşük ama şans işte en kötü 36 yı bekleyin diyorum 32 yim şu an da
Eserey 32+2 deyiz biz de.2 gün önce çalışamaz raporu alıp istirahate ayrıldım.bebegim çok aşağıda duruyor bu sebeple biraz zorlaniyorum ama inşaallah zamanını beklerler ve sağlıcakla kucagimiza alırız hepimiz 🤲
Mutlu_anne2 32+1 de 2600 kilosu 47 Cm de boyu vardı bugün 33 haftalik olduk pazartesi kontrolüm uz var bakalım nasıl olacak . Ağrılara gelince sertleşme var karında ve bel ağrısı
Sema12 230817gul walla 3 yas diyucek bi oglm war iyi ki kilo almadm agrlasmadm diorm yoksa asiri zorlanirdm smdi hc oturamiorm cnku kosturuorm o yuzdn kilo we siskinliklerm olsa kotu olurdm boyle hareketli olmazdm herald 🙄🙈
Mutlu_anne2 230817gul şeker var canım bende o yüzden kiloyu çok alıyor öyle şunu yiyeyim de beslensin diyé düşünmüyorum hiç bu haftaya kadar ne d vitamini ne balık hapı vs hiç vitamin kullanmadım öyle fındık ceviz vs de yemem sabah kahvaltı öğlen ne varsa artık aksam da eşimle yerim bu başka yemem iştahım da yok