Cigdemmcey Kızlar sabah günlük pedime baktım sararmıs ve doluydu sonra tekrar taktım 3 saat sonra yine aynı sarı renkte doluydu acaba sızıntı mı bu akıntımı çözemedim 36+2yim
Musal Cigdemmcey bende 36+3 ün aynı durumdayım ödüm kopuyor su geliyordur diye.. ama sarı renkte geliyor benimde. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek. Ama herkezde böyle geliyorsa normaldir herhalde. Bende enfeksiyon var bide omdan da olabilir
Minnosizmmm Cigdemmcey ben doktoruma sormuştum sulu bir alıntım geliyor diye kaşıntı ve idrarda yanma yoksa bu normal artan hormonlar sebep oluyor dedi. Eğer şüpheniz varsa eczaneden bunun su mu yoksa akinti mi olduğuna dair pedler var turnusol kağıdı gibi onlardan alın
nejvavin Akıntıdır bence rengi koyuysa benimde akıntım var fazla ve koyu sarı renkte ama eğer su varsa bilemicem
Cigdemmcey nejvavin bende anlamadım canım panik yapmaktan istemedim ama çok dolmuştu akıntı bu kadar çok mu gelir anlamadım hiç renkte sarı olunca
Blackcloud Benimde sümüksü akıntım var sıklaştı bu ara normalde ara ara akıntım oluyordu acaba doğummu yaklaşıyor ki bilemedim.🤔