Sinem34 Ümraniyede tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba daha once iki kaybım oldu suan 11 haftalık gebeyim iyi bi doktor tavsiyesi istiyorum
sylmz_34 Sinem34 medicana çamlıca hastanesinde dr. Aylin hanıma gidiyorum memnunum. Ama öncesinde düşük yaşamadım ilk gebeliğim. 10. Haftadayım
Vnsgb Ümraniye devlet hastanesi eser yoğurtcuoğlu diye bi doktor var o özelde medipole gidiyorum Elif hanıma bakalım iyi şuan
Sinem34 Vnsgb devlet hastanesinde ilkkez duydum söyledıgınız doktoru serdar beye gidiyorum ama perşnatolojıye yonlendırdı benı bakalım hayırlısı
Ezgielif Hisar hastanesi ümraniye sanayinin orada olan büyük hisar hastanesi Dr. Ayse Akbuluta gidiyorum memnunum
Elif1685 Sinem34 bende Medipol hastanesi Elif hanıma gidiyorum çok ayrıntılı inceliyor hem beni hem bebeği çok memnunum Güler yüzlü ve samimi SGK lı 80tl muayenesi tahlil vs olursa isteğe bağlı tutuyor devlette yapıp getirirsen de bakarım diyor kendisi
Vnsgb Sinem34 eser evrim yoğurtçuoğlu çok tatlı dilli bi bayan bide ona randevu alın hastanede kendisi geçen gün gittim 😂
Tgcckir Ilknur_degrrli1 evet bende umut hanıma gidiyorum. Umut hanım size iletişim numarasını verdimi? Ne zamandan beri gidiyorsunuz?