Muneweralp Sibl8 belirli saatleri Çar benimde geceleri 12 ye kadar birde sabah6 da başlıyor ilk bebeğimde sırf gece hareket ederdi maalesef doğunca da uyku düzeni aynı oluyor uykusuz gecelere hazırlı ol derim canım 🙈
Seymasezer Sibl8 calısan anne olarak işten eve gelip uzandığım zaman aşırı hareketleniyor birde ne zaman arabaya binsem o zaman hereketleniyo 🚘
Yvznannesi Sibl8 doktorlar gece 10 ile 1 arasında bebeklerin çok hareketli olduğunu söyler hepimizde aynı herhalde
Muneweralp Sibl8 evet ilk bebeğim öyleydi gece hiç uyumazdı gündüzleri uyurdu doğduğunda da aynıydı 🙈aynı saatlerde uyuyordu
Selcen Bende 27 haftaya giriyorum ve bugün çok az hissettim 26 hafta içerisin de çok hareketli değildi normal mi sanki göğsümün alt tarafında toplanıyor gibi sol kaşığımda ağrı var
Canannncan Sibl8 gündüz anne genel olarak hareketli olduğu için amniyotik sıvıda dalgalanmalar olurmuş ve bu beşik gibi bebeğin uyumasını sağlarmış. Ben gündüz de olsa dinleniyosam hareketlerini hissediyorum genelde bazen az bazen çok 😊
little_mom_141 Muneweralp ayyy gerçekten mi 🙈 ağlamak istiyorum 😂 benim kızım ne gece ne de gündüz bi rahat durmuyor. Sürekli hareket halinde inşallah doğunca uyur😔
2202020 Sibl8 28 haftadayız hiç durmaz oldu gece gündüz sadece ayaktayken duruyo oturunca uzanınca hiç durmuyo artık
alpinannesi_ Benimde genelde gece hareket ediyo 29+3 üz bugün ama doktorum bana sen uzanıp dinlendiğinde bebeğin hareket eder sen hareket halindeyken o hareket etmez demişti
Fatmacbc1997 Sibl8 ben 31+3 haftalık hamileyim çok hareketliı bi oğlum var sabaha kadar uyutmuyor beni biraksam karnımdam çıkıcak gündüz de hareket eder ama gece kadar değil doktorum gece kuşu olacak seninki demişti
Muneweralp little_mom_141 inşallah uyur zaten gece gündüzü öğrenmelerinde uzun sürüyor sağlıklı olsunlarda dayanılıyor bir şekilde 🙏