Grisayfa Sevo9190 ben yaptırmadım ilk oğlumdada yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim asla net bir sonuç çıkmıyor risk çıkarsa başka testlere yönlendiriyorlar hamileliğinizi zehir etmekten başka bişey değil. bir çok örneği var 9 ay down sendrom riskiyle hamilelik geçirip normal çocuk doğuran. Yaptıranlara saygı duymakla birlikte bende fikrimi söyleyim dedim
Nurselimida Grisayfa Ah Ah keşke yaptırmasaydım en güzel günlerimi en kötü günlerime çevirdiler down sendrom olabilir dedi yıkıldım eşimde görevde öyle kara kara düşünüyorum bir de beni detaylıya yönlendirdiler ama sonucu tek başıma almaktan korktum yaptırmadım keşke hiç yaptırmasaydım 😢😢
Hzr_7714 Sultan2 Alcaklari bir kan alt ustu neyin 750 tlsiymis o yaptirmayin orda bence. Istanbuldaysaniz kucukkoy basari hastanesine gidin. Ben fiyatini unuttum ama enfazla 60tl-100 tl arasindaydi
Hzr_7714 Oylumgcmn En mantiklisi olmus ozelde de cat diye sonucu eline vermiyolar Zaten benim ozel olmasina ragmen 1 hafta sonra cikmisti
2202020 Sevo9190 devlet hastanesi ücretsiz yapıyor sadece kan alınacak ultrasonda bakacak zaten gerek yok bence detaylıya ayırın o bütçeyi derim
Hlal İki li test bence okadar para vermeyin devlette yaptirirn her seklde bı haftada ckiyo zaten sonuç
Dilarailhan Hlal devlette randevu yok ki , numuneye gittim Göztepe eğitim araştırmaya gittim ikili tarama için randevularımız doludur dedi , mecbur özele kalıyor işimiz
neslihansalgn Ben ücretsiz yaptırdım devlet hastanesinde. Ama cennette Aras kliniği var orada bütün testler ucuz. Ayrıntılı ultrasonu 110 tl ye yaptırmıştım orada.
sedaaammc SedaGnS27 bende 13.haftamdayım canım isteğine göre devlette veya özel hastanede yaptırabiliyorsun, ben özel hastanede 75 tlye yaptırdım
Mucizebebegim3 Sevo9190 devlette yaptrn ya hic ucret odemiyorsunuz ayni sey yani ben devlette yaptrdm hamdolsun temzde cikti 🙏