Kerem-inannesi Sağlık ocağından bana devit-3 ve vegaferon verdiler de pek bi bilgim yok kullanıp etkisini veya yan etkisini görenler var mi
1dem Kerem-inannesi devit3 kullanıyorum 3 aydır herhangi bir sorun olmadı. Diğer ilacı bilmiyorum canım
Kbrkrt Kerem-inannesi canım özellikle güneş olmayan günlerde kullanılmalı mutlaka Doktorum güneşli günlerde kullanmana gerek Yok demişti güneşten alıyoruz D vitamini şuan kış olduğundan ihmal etmeden kullanıyorum ben hiç bir yan etkisi olmadı
Kerem-inannesi Kbrkrt bende 9 damla kullanıyorum doktorum izinde o yuzden danışamadım burdan sizlere bi sorayim dedm
Merve_278 devit i ben hamileliğin başından beri kullanıyorum d vitaminim düşük oluyo hep. ilk başlarda 20 damla idi şimdi değerler iyi olunca 10 damlaya düşürdü doktorum
[silindi] Kerem-inannesi bende kullanıyorum canım doktor tavsiyesi üzerine günde 10 damla ve üç kutu ama hâlâ birinci kutumdayım 😋
Kerem-inannesi [silindi] ben vdoktorum tarafindan vitamin alip kullanmistm 14.haftamda bitmisti suan 20.haftam bugune kadar hicbisey kullanmadm asi icin cagirdilar 2 gun once ilk dozu oldum o esnada verdiler kullanip kullanmamakta kararsiz kaldm bilgim yok diye. Tesekkur ederim ;)
Kerem-inannesi [silindi] ben vdoktorum tarafindan vitamin alip kullanmistm 14.haftamda bitmisti suan 20.haftam bugune kadar hicbisey kullanmadm asi icin cagirdilar 2 gun once ilk dozu oldum o esnada verdiler kullanip kullanmamakta kararsiz kaldm bilgim yok diye. Tesekkur ederim ;)
Busraae Kerem-inannesi ikisinide kullanıyorum canım devit süte 9 damla damlatıp içiyorum digeride kan ilacı doktorumun verdigini bile kullanamadım o kan ilacı iyi geldi sabahları içiyorum aç karnıma
Ktprk Kerem-inannesi canım vegaferonu hamileligimn basindan beri kullaniyorum devit-3 e yeni başladım doktorumda önerdi saglık ocagının verdigi ilacı kullanabilirsnz diye vegaferon demir kan ilacı olarak verdi bana
Cigdemm44 Kerem-inannesi 3. Aydan itibaren kullanıyorum bebeğin kemik gelişimi için doğduktan sonra da bebek kullanacakmış doktorum öyle söylemişti
Sumru Cigdemm44 devit 3 bebeğin gelişimi için mi verildi ben devit 3 ekmeğe 15 damla damlatıyorum olur heralde
Bebek1 Kerem-inannesi Bna da vegafron vermişti ama ben kullanmadım doktorum da şu an erken olduğunu 16-17 haftadan sonra kullanmam gerektiğini söyledi ama ben o hapı nette araştırdığımda kullanmamaya karar verdim zamanı gelince doktorumdan başka kan hapı önermesini isteceycm