Bebek1 Yenihamile11 ilk doktor randevum 6.haftamdaydı o zamandan beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanabilirsin dedi
Bebek1 Yenihamile11 ilk doktor randevum 6.haftamdaydı o zamandan beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanabilirsin dedi
Yenihamile11 Bebek1 Eh is5te hepsinin bakış açısı da farkli oluyor bana vitaminlerin gereksiz olduğunu gidalardan almami söyledi
Yenihamile11 Yenihamile11 Belkide haklılar ama zamaninda bize vitaminleri aşılayan doktorlar olduğu için.Hele ki hamilelikte hic onermediklerinde şaşırıyoruz Ve birde dogumdan sonraki asilar var asil onlar benim kafami kurcalıyor
Elif_t Yenihamile11 İlk 3 ay folik asit kullanılıyor. Sonrasında d vitamini ve demir hamileliğin sonuna kadar kullancaksın dediler. Balık yiyemediğim için de omega 3 takviyesi alıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Markası regenesis max
Kayraruzgar Yenihamile11 omega kullanıyorum doktorum secımı bana bıraktı istediğini kullan dedi efa kullanıyorum en çok onu beğendim bide devit (d vit) gynoferon (kan ilacı) elevit ( vitamin ) bunları kullanıyorum magnezyum vermedi bnmde agrı sancı gibi şikayetlerim olmadı hiç ondanda olabilir birde b 12 vit çok düşmüş iğne vuruluyorum 2 kutuyu bitircem sadece
oylumm bana da doktorum balik ye eskiden balik hapi mi vardi gibi seyler.soyledi ama ben coktan omega tablete baslamistim.acikcasi surekli balik yemek zor.bi sekilde omega 3 almaliyiz.kan degerlerinde cikan bi sey de degil eksik degil diyemeyiz.
Yenihamile11 Malina Bu arada sizler coraspin icmiyirsunuz degil mi eczanede birine danıştım kendisi corospin doktorunuz verdiyse omega veremem size dedi şaşırdım
Yenihamile11 Bilgeninannesi Tabiki doğru degil ama yinede cağımızın şartları cok değişti gidalardan gerekli vitaminleri alamıyoruz önceki gibi. Annemlerimizin döneminde daha iyiydi.Onun için gerekli diye düşünüyorum
Gamzegrgl Regenesis max kullanıyorum 13.haftadan beri şu an 18+1 deyiz. Doktorunuza danışın bunu bence gerekli diye biliyorum
Yenihamile11 Gamzegrgl Evet sağolsun herkes doktorunun verdigi vitaminleri yazmış ve ayni firma ama benim doktorum kanser hücrelerini tetiklediği için önermiyor ve bende Annem ve babami kanserden kaybettim 😔
Gamzegrgl Yenihamile11 Ben özel doktora gidiyordum o yazdı devletteki doktora bitince sordum o da buna devam et dedi öyle bir durumdan bahsetmedi 2 doktorda 🙄