[silindi] Minik-mucizem123 ayy canım ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz cinsiyet öğrenmeyi ❤️❤️
Minik-mucizem123 [silindi] amin bitanem hepimiz insallah. Bizede hiç göstermedi gece gittim gece kıpır kıpırdı gördük 😍 aslında hersey kızı işaret ediyordu ama sürpriz yaptı 😍😍😍🙏 sen ne hissediyorsun cinsiyeti 😍
[silindi] Utayturku gözün aydın canımm ❤️ Utayturku ayy ne güzel ya cinsiyetini göstermiş prensesimiz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️🥰
Utayturku [silindi] inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. sizde tez vakitte öğrenirsiniz inşallah cinsiyetini. :)
Aysenuryk 13+4 olduk bizde haziran 8 gozukuyor ama bana mayis sonu olcakmis gibi geliyor 🙈cinsiyetimizi 12+5 te gosterdi oğluşum 👶
[silindi] Aysenuryk maşallah erken göstermiş paşamız 🥰 sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin Rabbim
[silindi] kubra1997 bebeğimi hissediyormuyum tam anlamıyorum ama sanki içimde bişeyler hareket ediyor gibi elini kesersin böyle dik dik atar seyirir ya ben öyle bişey hissediyorum ya çocuğum yada psikolojik olarak öyle hissediyorum 🥰🤩
masalsii Tulay1234 gaz sancısıda olabilir kabızlık çekiyorsan kabız olmadım ama cogu zaman bende gaz sancısı cekiyorum maalesef 🙄
Tulay1234 Duamucizem gayet normal etrafımda bir sürü gebe var belirtileri yaşayanda var yaşamayanda var bence şans meselesi öyle diyim bende de iştahsızlık hala devam bulantılar bazen var kesildi tam diyorum arada oluyor beşinci aydan sonra insAllah rahatlarız
masalsii Tulay1234 evet oluyor hatta bende bazen korkuyorum ama kanamam olmadıgı için içimi rahatlatıyorum🙏🏻
Tulay1234 masalsii masalsii bende çok şükür kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o gün gittiğimdede gayret iyi demişti normal şeyler belkide biz ilk gebelik yaşadığımız için ne nedir bilmiyoruz rahimde günden güne büyüyor bebeğimiz büyüyor dayanıcaz artık ne yapalım
[silindi] Minik-mucizem123 ilk gebeliğim zaten içime herhangi bişey doğmuyor 13 aralık gününü heyecanla bekliyorum cinsiyeti öğreneceğim ❤️🤩
Aysenuryk Minik-mucizem123 hamilelige dair tum belirtileri yasadim halada yasiyorum valla 🙈 mide bulantilari ciltteki degisiklikler kanamalar agrilar... rabbim saglicakla tamamlamayi nasip etsin 🙈
Minik-mucizem123 [silindi] ay benimde ilk zor geçiyor mu şeninde 🤦♀️ Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin kız erkek hiç farketmiyor 🤰🤰