Dilruba_FatihinAnnesi 27.haftadayız, Arkadaşlar 2 haftadır çok fena mide yanması yaşıyorum. Dr. Bebek büyüdüğü için mide sıkışıyor normal dedi. Yaşayan varsa nasıl hafifletti? Su içsem yanıyor.
glnzk Dilruba_FatihinAnnesi leblebi ye elma süt falan bunlar iyi gelir bana iyi geliyodu yanı bir dene ☺️
glykcklr Dilruba_FatihinAnnesi şurup veya emilen tabletler var doktorunuza yazdırabilirsiniz. Başka türlü geçmiyor malesef üstelik haftalar ilerledikçe daha da artıyor😩
Ecemismomy Soğuk süt beni rahatlatıyordu bir de elma ama ekşi olmasın elma doktor gaviscon da içebilirsin demişti
Srybzdgn Bende de aynı problem var rennie vermişti doktorum 3-4 kutu bitirdim sanırım iyi geliyor ama etkisi çok uzun sürmüyor maalesef 😔 yemek yerken fazla su içmemeye çalış, baharatsız ve yağsız tüketmeye çalış. Bir de soğuk süt 🌸☺️
Gamzeli_03 Dilruba_FatihinAnnesi ben hamile kaldığım ilk günden beri çekiyorum mide yanması bulantı bana da sakız iyi geldi şuan bile midem ağzımda sanki 37+5 oldum hala devam dogmadan geçmeyecek galiba 😱🤢 sakızı dene inş şifa bulursun
Dilruba_FatihinAnnesi Diyetisyene de sordum. Bebek büyüdükçe Mideye baskı artar gayet normaldir. Zencefilli limonlu ılık su içmen fayda sağlayabilir dedi.
Kerem-inannesi Dilruba_FatihinAnnesi benimde fazlasiyla mide yanmam var doktorum iki kutu pronat surup yazmisti bitti fazla surup da kullanmak istemiyorum onun yerine yanmayi dindirmek icin bi kaç yudum soğuk süt içiyorum hem vitamininden faydalanıyorum hemde yanmayı dindiriyo.Onun dışında doktorunuza söyleyip sizde şurup yazdirabilirsinz InsAllah tez zamanda gecer
Dilruba_FatihinAnnesi Kerem-inannesi teşekkür ederim inşallah. Pazartesi günü randevum var söyleyip soracam inşallah
Leyla9292 Dilruba_FatihinAnnesi ben çok çektim canım hiçbirşey fayda etmiyordu şuruplar çiğneme tablete sonra geçen gün özelde ki doktoruma gittim bi ilaç yazdı çok iyi geldi sabah ac karina alıyorum tüm gün rahattım..