HNur_06 38 haftalığız kızlar ve bugün alttan muayene olduk. Doktor açıklığın var dedi ama eve yolladı yine de. Sancıların 3 dakikaya düşünce gel dedi. Açılma başlayınca kaç güne doğum gerçekleşir acaba ☹️ Rabbim hepimizi kolaylıkla bir avazda kurtarsın 💞
Gazeliz HNur_06 canm benmde 3.50 açılmam vardı yatış verdi doktorum ben doğuö haneye geçtim ama doğumhanedeki doktor yatışı yapmadı eve git sancını tam çek gel dedi sancı falanda yok üç gündür bekliyorum😂
Meralll59 HNur_06 özellikle bi aktivite yaptınız mı ?çoğu kişi açıklığı bekliyor biliyorsunuz.Allh hayırlı zamand kucağınıza almayı nasip etsin.
HNur_06 Gazeliz demekki doktor o yüzden 1 hafta sonraya verdi randevuyu. Yine de gelmeyince gelmiyor desene 😊
HNur_06 Meralll59 bi kaç gündür pilates topuyla hareketler yapıyoruz eşimle. Merdiven çıkıyorum ve iki sefer perine masajı yaptık. Faydaları oldu mu bilmiyorum ama son zamanlarda bunlara yoğunlaşmıştım
HNur_06 Gazeliz beklemekte zor gerçekten. Bi uyandım sıcaklamışım ama suyum geldi sandım ödüm koptu 😂 bilinmezlik adamı böyle yapıyor