Merhaba kizlar bende dogurdummm hatta kızım bugün 10 günlük olduu size bunu yazarken meleğim uykusunda bana gülüyor 😇 40+1 olmuştuk hatta 40 i görünce artik ümidim yoktu kesin suni sancı alırım hatta başarısiz olur sezeryana geçirirler deyip duruyordum bide kardeşim uzaktan geldi sırf doğum olur diye Dr um 41 e kadar bekleriz diyordu kardeşim goremeeden gidecek diye üzülüyordum ama hiçte öyle olmadı . Doğumdan 1 hafta önce Dr kanalda olmadığını söylemişti çok moralim bozulmuştu her gün pilates topuyla zipladim dışarı çıktım gezdim merdiven çıktım hurma yedim hatta utanarak söylüyorum burda bir arkadaş yazmizti oradan görüp eşime doğumu hizlandiriyormus dedim ve son ümit ilişkiye girdim istemeden 😒 ama en çok o işe yaradı sanırım çünkü doğum yapacağım günden önceki gün tekrar ilişki oldu ve ben umitsizdim ama gün içinde karnıma ve belime kramp gibi ağrı girdi . Başta onemsemedim tekrar etti dedim birşeyler mi oluyor 1 saatte tekrarladı yarım saat falan olunca duşa girdim , 20-15 dk derken evdede yalnizim ama sakindim esimi bekledim çıkış saatine yakın annemleri aradım geldiler ama onda bile evde iş var diye çağırdım soğuk kanlilikla 😂 5 dk dusmustu bile sancılar onlar gelene kadar ama hafif kramp şeklinde gibiydi tabi 5 dk 4 dk civari zonklamaya başlayınca annem yanında Meryem Ana eli otuyla geziyordu 😂 hemen suya koydu haazirlandik gittik hastaneye vardığımızda bebek kanalda 4-5 cm açılma dendi hemen sancı odasına alındım nstye bagladilar sancılar geldikçe Max 40-50 oluyordu başta ebe bu sancı az sana suni vericez duruma göre dedi . Gitgide sancım siddetleniyordu şuan yazarken bile sanki ağrı giriyor çünkü gazım var 😜😫 annem kaynanam yanıma geldi eşim geldi vs artık hiçbirini gözüm görmemeye başladı , ebe tekrar geldi suni sancı diye yoksa bu sancinla ertesi gün öğlene kalırsın dedi ama ben çok fenayım suni sancı takmaya kalktı serum o an almadı hatta duşa soktular beni serumla birden kolumdan seruma kan döndü istemiyorum bunu alın dedim cikardilar . Duştan yatağa geectim felaket haldeydim habire çatima bakıyorlar 7 cm olmuş hızlı ilerliyor suniye hiç gerek kalmadı hizli açılıyor dediler . O an görseniz beni gerçekten kimse o yolda kalmasın kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama felaket bir şey sancı gelirken gelme diye bağırıyorum hastaneyi inlettim esim yanıma geliyor zaten hamileyken beni üzdü diye bir sürü saydirdim adama tüm hırsımi çıkardım 😂😂😂 en son ben hava almaya cikicam dedi o gidince ben aartk dayanamıyordum nolur gelin diye ebelere bagirdim baktılar 5 buçuk saat gecmisti artık .10 cm hadi ikin diyorlar ikiniyorum ama kuvvetim bitti bir türlü gelmedi bebegim halsizim ağzım yüzüm kurudu. Yürüterek çatı sandalyesi olan başka odaya götürdüler ağlıyorum nolur sezeryana çevirin ben ölüyorum diye ömrümden ömür gitti o an . En son ebeler bu sefer çok iyi ikin dedi ebenin biri üstüme bastırdı olmuyor 2-3 kere her sancimda ikindim yok . En son Dr u çağırdılar oda iri yarı bir adamdı geldi vakumlu olacak anlaşıldı hazırlayın dedi son kez bende deneyeyim dedi ha gayret bir kez daha ikindim o koca adam bir yüklendi üstüme hadii aferin derken bebeğim cikiverdi (kaburgami kırar bu adam diyede kafamdan geçiriyorum😂) o an nasıl rahatlama geeldi anlatamam bebeğimi hemen giyrdime yerine aldilar sesi çıkmadı bir süre ayaklarıda mosmordu baya vurdular poposuna mırıldanarak ağlamaya başladı ebeler bebekte yoruldu dedi 😔 ama yavrum sonra çok güzel ağladı . Dinlendim 5. Dk sonra tekrar ikindim plasenta çıktı ılık ılık derlerdi gerçekten öyle oldu . Bebeğime bakıyorum bir yandan kuzum ağlıyor ,çok yırtılmn oldu dediler kesi de yapmışlardı . İç dış cok dikişim oldu 1 saat sürdü ama o sancilardan sonra en çok korktuğum şey kesi ve dikisken ,hiç birşey yokmuş sadece arada ipin çekildiği hissediliyor uyusturuyorlar zaten . En guzeli dikişler bitince bebeğimle beraber odaya geçmemiz herkesin sevinçle yanımıza gelmesiydi . Gerçi doğumda eşimi istedim hep oda olcakti ama o an öyle gelistiki herşey zaten sancida adamı kovdum tahammül edemedim ve sanırım o oluncada ikinamadim 😂 sonra napalim olmadiysa dedim sağlıkla kizim oldu ya . Doğumum zorluydu kolay değildi bende çok överek anlatmak isterdim aslında ama ebe dediyse herkesin sancı eşiği bir değil benim zor olan doğumum baskasinda daha kolay geçebilir tabi herkes bir değil . Hikayemi paylasmakti amacım . Herkese kolay güzel doğumlar dilerim yavrularınizi sağlıkla kucağınıza alın . Şu an bebeğim kucağımda 10 gündür hayatim bambaşka oldu tabi uykusuz gecelerrr geceleriii saymiyorum mm😫😜