Brcbrcbrc Kızlar 38+6 yım kontrol e geldik 1 parmak açıklık var dedi nst baktı düzenli sancılar var dedi yatış verdi heyecanlıyım şaşkınım dua edin lütfen 🤗
kyr9324 Brcbrcbrc Rabbim yardımcın olsun , çok güzel ve heyecanlı bir süreç doğum harika bişey inşallah güzel bi şekilde yaşarsın 😊
Steacher Brcbrcbrc canım sağlıkla sıhhatle Doğumun olsun inşallah 🤲🏼 Bende 38.1 inşallah bizler de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız 🤲🏼❤️❤️
Gazeliz Brcbrcbrc canm devletemisin özeldemi benimde üç gün önce 3.50 açılmam vardı yatış verdi doktorum ama doğumhanedeki doktor ise eve gitmemil sancımı çekip gelmemi söyledi üç gündürde evde bekliyorum
Bsranurrr Brcbrcbrc Rabbım yardımcın olsun canım ıns saglıcakla alırsın bebegıni kucagına dua et inşirah suresini oku sana meryem suresi okusunlar bıde 25 estağfurullah cek sureklı ıns Hersey yolunda ve rahat gecer
Brcbrcbrc Gazeliz ozeldeyim canım inşallah bu an evvel kurtuluruz sancılarım duzenliymis az önce nst çıkarttılar hareket ediyorum . Bı an evvel kurtulalım inşallah
Cigdemmcey Brcbrcbrc canım hastaneye gitmeden önce bir belirti falan varmıydı acaba 3 4 gün önceden falan bize söyliyebileceğin 😂 allah kurtarsın bu arada 😊
Brcbrcbrc Cigdemmcey dun 5.30 gibi leke geldi akşam adet sancısı gibi sancım oldu biraz gece de iki kere leke geldi. Bugün konrtolumuz vardı 1 parmak açıklıkla nst de düzenli sancı çıkınca yatış verdi. Teşekkür ederim bu arada
novice_mom Brcbrcbrc Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 benim de yarın sezeryan günüm son günümüz kızımla aynı bedende. Lütfen sen de bana dua et 🙈🙏