Oznur07 sabah gebelik testi yapdim duz tuttugumda bisey yokdu ama bide havaya kaldiriyim oyle bakim dedim ikinci cizgi silik cikdi hamile olabilirmiyim sizce 😑
Aslihan Oznur07 2 çizgi varsa hamilesinizdir. Benım gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. 3-4 tane gebelik testi yapmıştım hepsin de 2.cı çizgi silikti 🙂 isterseniz bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırın
Elif1ekim Oznur07 Benim de ilki silikti 2 cisi tam çıktı bir kaç tane daha yap dayanamayıp yapıyoruz zaten 🙂 ama evine yakın sağlık ocağı var sa kan ver net sonuç
Oznur07 Sara duz tuttugumda hic bisey gorunmuyor havaya kaldirinca testi belli oldu silik cizgi ☺asilama olmusdum bu ay insallah hamileyimdir kac yildir bu ani bekliyorum 😑
Melahat38 Oznur07 canım daha küçük olduğu için net görünmez kan yaptır emin ol hem için rahat etsin bence.
Sara Oznur07 bendede oyeleydı))Yanı benden baska hıckım goremıyodu 😂😂İşik tutunca bılınıyodu.Sende ıcını ferah tutucak Allah buyuktur ıyı olcak bebiş olcak🙏
Burcu16 Canım benimde silik çıktı 2 kez yaptım cok yeni olduğu için adetin 5 gün gecikince kan testi yaptır net belli olur ben gecikmeden kan testi yaptıgımda malesef dedi doktor ama silik çizgi umudumu yitirmedim😍 ve dün öğrendim hadi darısı sana
Oznur07 Burcu16 insallah saolun cuma gunu kan testi yapinca hersey daha net ortaya cikar darisi tum isteyenlerin basina
Nesomer Oznur07 silik olanlar gebelikle sonuçlanıyor benimde görünmeyecek kadar silikti. İnş kan testinde hayırlı haberler alırsın 😍
Oznur07 [bilinmeyen] iki yildir ugrasiyorum cocuk icin kasimda asilama yoluyla hamile kalmisdim kalbi durdugu icin kurtaj oldum ocak ayinda bu ay tekrar denedim asilamayi insallah hamileyimdir 😑
Ayse_beren Oznur07 bi acile gidip test yaptirim bence🙂 beklemek cok heyecanli insallah hamilesinizdirr🙏
Oznur07 Ayse_beren doktorum 15.gunde yaptir demisdi ya cikmazsa diye cok korkuyorum cuma gununu beklicem düz tutttugumda hic bisey yokdu kaldirip oyle bakinca silik cikdi insallah hamileyimdir saolun