iremylmz NimM bir tanıdıgım 9 ay down sendromlu bebek bekledi. doktoru kötü konusuyodu falan. Cocuk bir dogmus sapasaglam
Hanife06 NimM canım aynı durumu benim yengem de yaşamıştı. Aldırmayı düşünmedi. Şuan yiğenim 7 yaşında ve sağlıklı. Doğumuna kadar sıkıntı yaşayıp bebeğini etkilenmemek için gerekli testleri yaptırmak istersen yaptır ama Aldırmayı düşünmeden Allah a dua et. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın.
gizmo1696 NimM teyzeme de engelli demişlerdi aldırmasını söylemişlerdi allaha şükürler olsun 6 yaşına girdi hiç bir engeli yok bence her doktorun dediğine inanma
Ohorza NimM hiç canını sıkma böyle çok duyuyoruz en yakın kuzenim e 54 de 1 ihtimal verdi şimdi çocuk beş yaşında sapasağlam maşaallah
Aysema NimM Merhaba. Bende sizinle ayni durumdayim. Riskimiz 1.71 cikti. Ultrasonda hersey normaldi. Dr bize fetal dna onerdi. Biraz maaliyetli bi test ama net sonuc verdigi icin su an onu yaptirmayi dusunuyorum. Rabbim ins anne karnindaki her bebege saglik versin..
Dilek1661 Aynı oranda tanıdığımın çıkmış bebek sapasağlam doğmuş gerçekten yaşadığım bir örnek haberin olsun🙂
Ecosam35 NimM hiç üzülmeyin ... genelde öyle olmuyor sonuçlar baska bi labaratuvar da yaptirin farkli cikar
Nilll NimM bu testlerin %100 garantisi olmadığını sizde biliyorsunuz. Benim teyzeme de hem down sendromlu hem de sakat denmisti. Şimdi çocuğu 7 yaşında turp gibi maşallahı var. Moralinizi bozmayın. Allah'ın izniyle sağlıklı bir bebektir 🙏
Esrayy NimM canım üzülme lütfen Rabbim yardımcınız olsun doktorlar çok yanılıyorlar bi çok kişi doğum yapıyor bi sorun olmuyor Allahın işi aynı durumda olsam varsa bile öyle bi durum onun yaşam hakkını elinden almam imtihanım der doğururum
Baharemre NimM bende 3D ye girdim ense kalın dedi 5d ye girdim gayet normal sağlıklı sıkıntı yok dedi dua et ağlama üzülme ben hep bebeğim iyi diyordum öylede oldu
nilly NimM daha yeni bi tanıdığımız doğurdu. 9 ay boyunca down sendromlu dediler. Kac tane hastane gezdiler. Zaten tup bebekti. Yaslari da 40 üzeri. Ama sapasaglam doğdu. Masallah nur topu gibi bi kız bebek. Hemen telaş etme canım. Benim ilk oglana da beyninde kist var yasamaz yasasa da zeka engelli olur demişlerdi. Cocuk 10 yasinda satranc birincisi. Sakin moralini düşürme bebek de kötü etkilenir.
Dmlozdmr NimM merhaba canım üzülme sakın desemde üzüleceksin biliyorum aynı şeyi yaşadım çünkü 2 li testimde usg de herşey normaldi kan değerimden dolayı 1/49 risk çıktı çok ağladım üzüldüm 2.düzey ayrıntılı usg ye tarih aldım ama o 2 ay nasıl geçicekti çok yıprandım detaylı usg de organları falan herşey çok şükür normal çıktı şimdi 7.5 aylık hamileyim bol bol dua et Kuran okumaya çalış kendini yıpratma güçlü ol başta çok zor oluyor biliyorum ama ALLAH ferahlığını veriyor kalbine bir doktor demişti bana ultrasonda bulgu yoksa korkmayın diye İNŞALLAH senin de ayrıntılıda temiz çıkar inanıyorum ve ben de ALLAH a sığındım dua etmekten başka çarem yok senin de duacınım İNŞALLAH
N3F3RT4RI NimM evet, 104 gebelikte 1 demek. İyi düşünün iyi olsun. Benim yaşım 32 idi hamile kaldığımda yaş riski yüksek çıkar da kafaya takarım diye yaptırmadım test, sadece detaylı ultrasona girdim. Temiz çıktı şükür. Bebeğim sağlıkla geldi.
NimM N3F3RT4RI bende 29 yaşındayım keşke diorm yaptırmasaydım piskoloji bozuo fenal dna yaptırmayı planlıyoruz... umarm hiç bişey çıkmaz ama babasınında benimde içim çok ferah