Kbrbydk Ftszgn ay ne güzel çok güzel uzamış bende hep yatiyorum ama uzamiyor o kadar fazla. Serklaj sonrası bir ay 31mm ile gitti. Sonra kontrol zamanı çok agrim olmuştu. Kisalmadan dolayı olmuş o zaman her hafta ölçüldü 18-16-13 ölçüldü. 13olunca hastanede yattim. Kısalık kasılmaya filan sebep olmuştu. 20ile taburcu ettiler ama hep bu civarda gidiyoruz bakalım
Ftszgn Kbrbydk benim hunilesme vardı o kapandı uzadı rahim boyu,kasılma kısalmaya açılmaya sebep oluyor ama şu dönemde yalancı kasılmalar olması gerekiyormus doğuma hazırlıyormuş rahmi,progestan vajinal aldım hep o da fayda etti
Kbrbydk Muno66 önceki gebeligimde 21. Haftada sebepsiz ağrısız kanamasiz 6cm açılma ve kese sarkmasıyla doğum yaptım canım. Şimdi de yine rahim ağzı acilmasin diye, bebek ağırlaştıkça kaslar bebeği tutamiyor çünkü,o yüzden dikiş atıldı.
2z-nns Ftszgn bana da serklaj gerekebilir dediler. Rahim ağzı boyu 33 mm ve ikiz olacak inşallah. Gerçekten gerekli mi bilemiyorum. Sizin kaçtı?
Ftszgn 2z-nns benim 16 haftamda 19 mm ile dikiş atıldı 17 ye giriyoruz cidden gerekli ikiz gebelikte daha çok gerekli diyorlar. Ben progestan i sabah Akşam vajinal aldım hunilesme vardı rahimde 3 hafta wc harici kalkmadan yattım düzeldi rahim boyum uzadı
Sirius223 2z-nns benim 30 mm ama doktor hiç öyle bişey söylemedi. 25in altı sıkıntılı diye biliyorum ben.
Seymaa16 Ftszgn süre tutmadım genelde uyurken oluyor uyanıyorum sonra ovalıyorum karnımı biraz yatışıyor
Minikkalp4167 Ftszgn bu 26 haftaliklarin sorunu bu serklaj sanrm:) benmde 20.haftamda atildi.ama son 2_ 3 gundur bebek asagida.hep oralarda harekt ediyor.cok rahatsiz oluyorum.
2z-nns Sirius223 Benim ikiz diyeymiş. Ama başka bir doktor gerek yok dedi. Arada kalmak da en kötüsü 😣
Nur-11 Tam 27yim Benin bel ve mide agrısı çok var bide bugün bulantı eklendi yanmada var tabi artık kurtulmak istiyorm bian önce zaman geçsin doğurayım 😒
Ftszgn Nur-11 rahim organları ittiriyor🙄 valla ne yalan diyeyim ben de bir an önce vakit geçsin istiyorum hamilelikten zevk alamadım rahim dikişli olunca
Ftszgn SuleDoruk rahim.buyudukce kaburgaya baskı yapıyormuş benim de başladı, çok şükür bizim de herşey temiz çıktı sadece serklajliyim o biraz tedirgin ediyor
Ftszgn Ebru9360 kilodan hareketleri net hissedemezsiniz diyorlar benim hamilelikten önce karnım göbeğim hiç yoktu m,bazen hareket etmeyince inan ben de telaslaniyorum karnıma vuruyorum parmaklarımla hareket etmeye başlayınca rahatlıyorum
Ftszgn Ebru9360 yine de kontrolde dile getirin tedbir bizden takdir Allahtan 🤗 sağ salim alalım evlatlarımızı
Asmen İlk goz agrim canım oğlum😍 Harreketli bu haftalar da maşallah iyi şükur guzel gidiyor. Ama göbegim çok cikmadi cocugun zayiftir kesin diyenlrr olmasa iyiydi🙄
Asmen Ftszgn 26 haftalik oldum ve 50 kiloyla hamile kldim zayiftim baya 9 kilo aldim 😁 Bitmiyorlar sanirsin kendileri 5 kilo dogurmuş🤣
Ftszgn Asmen valla ben de 21 haftadan sonra karnım in çıktığını gördüm 🤭 dedim heralde hiç çıkmayacak, bizim iç karnımız geniş oyuzden benim son 3 4 haftada anında büyüdü 😊 7 aylık olduk 7 kilo aldım bakalım kaçla bitecek