Aslimm48 Aysecan dun gösterdi sonunda erkek dedi dr ama 20. Haftada tekrar bakalım dedi 😊 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Sevda6767 Ben de 17+5 im. Bugün birkaç defa ağrı girdi arada sızlıyor kasiklarim. Normal değil mi kızlar?
Sermec Sevda6767 gaz sımdılık yokta ya benım kabızlık üşüme cok az göğüs agrım var bulantı da pek yok sadece 2 kez cıkardım bugune kadar valla hamıle gıbı degılım sankı normal mi 5+3 üm
Sevda6767 Sibel3434 canım cevabın için teşekkür ederim dün de bi iki kere sızı olarak girdi bugün de öyle olunca biraz korkmadım değil açıkçası. Bu uygulamada geçenlerde açık sarı akıntı şeffaf akıntı normal yazılmıştı. Benim de birkaç gündür açık sarı akıntım var yorumlar enfeksiyon olabilir şeklinde. Sizde de akıntı oluyo mu canm?
Sibel3434 Sevda6767 bende de beyaz akıntı oluyor canım sarı olması enfeksiyon olabilir bol bol su içmeye çalış
Aleynaarslan Benim sol bacağım sürekli kasılıyor 17+4 günlüğüz. Ve sağ kasigimda sancı oluyor çok fazla. Bir de idrar tutuyorum uyurken farkında olmadan o zamanda sabahları kasık agrisiyla uyanıyorum yataktan zor kalkıyorum. 🙈😔
Sibel3434 Aleynaarslan o bende de oluyor idrar tutma yaprken benim de ağrılı oluyor normal de de ağrıyor tutmasan.bile
Annesininminigi Bizde 17+0 ız kasık ağrisi çok oluyo korkuyorum hatta bazen ama normalmiş demekki keşke bide hissetsek 😊
Meriz Ceyduygu mesajini biraz gec gördüm canim kimse benim kadar sut peynir yoğurt tuketmiyor sanırım evlenmeden önce ve evlendikten sonra hic birakmadim cunku cok seviyorum. Muhakkak vardır yine bir eksikligi doktor kuyruğun düşmüş olabilir dedi artik nasil oluyorsa bilemedim.