NecatiMerveCingz Haftalık olduk bu sabah iyice ağrıla uyandım daha nekadar böyle devam edicektir acaba
Sibel3434 NecatiMerveCingz bizde bugün 17 haftalık olduk kasik ağrısı var bende öyle fazla değil şimdilik şükür
SyhnHtp NecatiMerveCingz Sibel3434 benimde karnım kadıklarım çok ağrıyor 17+3teyim ama resmen gece uyandırıyor beni 🙁
Aslimm48 NecatiMerveCingz bizde 17+1 olduk bugün sırt ağrım çok fazla bazen nefes aldırmıyor 😔 onun haricinde çok şükür ağrım yok
Ozgulyuksel NecatiMerveCingz 17+3 haftaligim bende ara ara oluyo kasik agrilarim ama oyle siddetli degil bazen rahmim sizliyodu ara ara ama bakimdim biraz normalmis bu zamanlarda buyuyo bebek ve kasiklarda karinda agri olmasi normalmis..
Ozgulyuksel Aysecan o testler nasil oluyo ne oluyo bilmiyorum yurtdisindayim ben burda oyle test falan yok
Valeriamom Aysecan 17+4 üz ikili test çok şükür temiz çıktı doktorum 4 lü testyaptırmayacagını söyledi hata payı çok yüksekmiş gerek yok dedi
Meriz Kuyruk sokumu denen yer 1 aydir ayni şiddetle ağriyor.oturup kalkmak uzanmak ayri bir işkence ara ara adet sancisi gibi karin agrisi cekmekte cabasi.. Allah yardim ediyor yine de çok şükür.
Ceyduygu Meriz Kuyruk sokumunun oradaki ağrı kalca agrisi oluyor canim genelde kalsiyum eksikliginden olur süt ve süt ürünleri tüket bol bol
Ozgulyuksel Aysecan yoook uzulme benim 18 aylik bir kizim var ikinci gebelikte erken hissedebilirsiniz diyolar zaten cok bise degil ara ara hafif bise yakinda sende hissediceksin canim insaallah
Ozgulyuksel Aysecan kan testi falanmi burda sadece dawn sendromlu oldugunu ogrrnmek icin kan testi veriyosun ve 11.haftada bakiyolar ultrasonda bide 20.haftada detayli ultrason bakiyolar..ben ilk kizimi dawn sendromundan kaybettim😢
Aysecan NecatiMerveCingz bende pazartesi yaptırdım bakalım inşallah iyi cıkar ya 2li temiz cıktı bakalım sizede ölçüm yapıcakmı kandan önce
Ozgulyuksel NecatiMerveCingz insaallah hepsi guzel cikar sagsalim kavusursunuz evladiniza kavusuruz hep birlikte..benim bebegim karnimda olmustu 13.5 haftalikta dogumla dunyaya getirdim otopsi yaptirmistik ileri boyutta dawn cikmisti yasasada hamileligin ileriki donemindede olucekti dediler😖normal dawn degildi bikac cesidi var bu hastaliginda.ilk kizimda cok aciydi hala cok aci ama rabbim verdi bi kiz evlat simdi digeride yolda insaallah
NecatiMerveCingz Ozgulyuksel geçmiş olsun cnm öncelikle. Hangi taramada çıktı peki benim ikili temiz bugün 4 lü olucas kısmetse