Melek31 3u gebeliğim 8 ve 4 yaşlarında iki kızım var 😚😚 Oğluma kavusmama Allah'ın izniyle son 25 gün 🙃 01-01-2020 de Efe Karan Kollarım da inşallah:) Varmı bizimle aynı olan✋
Leyla9292 Melek31 bende hayırlısı ile büyük bir ihtimal 12 aralıkta üçüncü paşama kavuşacam..büyüğüm 7yaşında diğeri dört yaşında..
Zeynep06 Melek31 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim daha 94 günümüz kaldı. Ama zorunlu sezeryanla 84 vardır.
Melek31 Zeynep06 Zeynep06 olsun canim çok çabuk geçiyor anlamıyorsun kontrolden kontrole iple çekerken bi bakmışsın sonlara gelmişsin 👶🤰🙇♀️
Melek31 Badevehande hic zorlanmadım şükür kızlarıma hep kendim baktım hastaneden bu yana rabbim gücünü de sabrını da veriyor ilkini nasıl buyutucem derken ikincisi ikincisi büyüdü rahat ederiz derken Rabbim üçüncüyü nasip etti Elhamdülillah 😍😍 onları nasıl buyuttuysem bunu da öyle büyütürüm 💪💪
Badevehande Melek31 Maşallah size benim eşimde çok çocuk düşkünü korunmam asla diyor ben napacam bilmiyorum. Hap kullanmam asla, sprail de taktırmadım hiç